Celebrity

26. října 2022 06:00

David Laštovka

Pavel Trávníček tuší, proč nevyšlo manželství se Stašovou. Jak to měl se Šafránkovou?

Herec Pavel Trávníček, kterého nejvíce proslavily role pohádkových princů, se ženil celkem čtyřikrát. Mezi jeho velké lásky patřila i herečka Simona Stašová, která se stala jeho první manželkou. Které další dámy patřily do jeho života?

Herec Pavel Trávníček v těchto dnech oslaví své 72. narozeniny. Jak webu Prima Ženy prozradila jeho současná manželka Monika, žádný velký mejdan se konat nebude. „Oslava proběhne v poklidu v rodinném kruhu. Nic zásadního, výjimečného nepřipravujeme. Určitě si zajdeme na něco dobrého a budeme se těšit z toho, že jsme všichni spolu. Pavel teď bude nějaký čas v Německu, kde bude moderovat pro jednu televizi. Dárek ještě nemám, manžel říká, že už všechno má, že mu stačí jen nějaká drobnost pro potěšení, takže ještě budu vybírat. Náš syn Maxmilián mu ale určitě něco krásného vyrobí, protože je strašně moc šikovný,“ prozradila Monika.

První ženou Pavla Trávníčka byla dcera Jiřiny Bohdalové, herečka Simona Stašová. Manželství vydrželo pět let. Důvodů, proč jim to nevyšlo, bylo více. „Já si vzala prince, ale ono se s princi hrozně blbě žije. Chtěla jsem žít v pohádce, a to se nedá,“ nechala se v minulosti slyšet Stašová.

„Bylo to takové herecké manželství. Vždycky se jeden z té dvojice stane takovým malinko dominantním a začne tomu druhému řídit život, co by měl hrát, co by neměl brát a tak. To je velká chyba. Zkazilo se to asi mojí vinou, ale bylo to hezké období a nelituji toho,“ popsal Trávníček v rozhovoru pro časopis Sedmička.

Jak Pavel Trávníček vzpomínal na Libušku Šafránkovou?

Jeho druhou manželkou byla baletka Eva Štefková, s níž má syna Adama. Potřetí se vydal k oltáři s provozní divadla Skelet Lucií Vrbovou. Toto manželství zůstalo bezdětné. Naopak ze vztahu s režisérkou Helenou Dytrtovou se mu narodil syn Pavel.

Syn se jim narodil na Silvestra

Před sedmi lety si po dvanáctiletém soužití vzal za ženu o pětatřicet let mladší Moniku Fialkovou. Dá se říct, že ti dva jsou si souzení. Poprvé se spolu potkali při natáčení jedné televizní pěvecké soutěže pro amatérské zpěváky. On v roli moderátora, ona jako soutěžící. Osudové ale bylo až jejich druhé setkání. Pavel se svým divadlem účinkoval v Prostějově, kde Monika tehdy žila. Po představením za ním zašla a připomněla mu předchozí setkání. Trávníček si na ni nepamatoval, ale vyměnili si čísla a od té chvíle si začali volat a psát. Vyklubala se z toho velká láska. Na Silvestra roku 2016, tedy rok po svatbě, se jim narodil syn Maxmilián.

Manželkou Pavla Trávníčka byla i herečka Simona Stašová:

S Libuší Šafránkovou vytvořili krásný pár

Co se týče profesní kariéry, před kamerou byla jeho nejčastější partnerkou Libuše Šafránková. Zahráli si spolu v nesmrtelných pohádkách Tři oříšky pro Popelku nebo Třetí princ. Pavel má pro zesnulou herečku jen slova uznání.

„Oba jsme studovali v Brně, já na JAMU, ona na konzervatoři. A to už za sebou měla výtečný herecký výkon jako Barunka v Babičce nebo v roli Julie v brněnské inscenaci Romeo a Julie. Byla nejen krásná, ale i znamenitá herečka. Při natáčení Popelky, když jsme se poznali blíže, jsem pociťoval, že měla takovou zvláštní auru. Když se na vás podívala těma svýma čistýma očima, ovlivnila každého,“ prozradil v rozhovoru pro deník Blesk.

Přestože si někteří lidé mysleli, že mezi nimi bylo i něco víc, nebyla to pravda. „Líbila se mi, ale jinak byly mezi námi jen pracovní vztahy. Opravdu jsme se stýkali jen pracovně. Lidé mají o nás hercích mylné představy. Ale často je to tak, že se při natáčení potkáte jen pár minut před kamerou, a pak spěcháte jinam,“ dodal Pavel Trávníček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.