Nečekaná zpráva o úmrtí. Herečce Simoně Stašové zemřel milovaný tatínek

Oblíbená a úspěšná herečka Simona Stašová (68) navždy přišla o tatínka Břetislava Staše (†93). Její milovaný otec ji opustil před rokem a půl. Posledních pět let života strávil v Alzheimer centru, kde ho Simona často navštěvovala.

Se smutnou zprávou o úmrtí otce přišla Simona Stašová více než rok a půl od jeho odchodu. Pro Blesk.cz herečka nyní vysvětlila, proč se rozhodla o úmrtí nemluvit a jak se s celou situací vypořádává. „Bylo to před Vánocemi a já nechtěla kazit lidem náladu tím, že mám smutek. Tak jsem to pojala jako čistě soukromou záležitost,“ objasnila herečka, proč zprávu neventilovala dále.

Čtěte také: Komorní pohřeb Jany Šulcové. Rozloučit se přišli Heřmánek, Termerová i Hüttnerová

Nic nenasvědčovalo odchodu

Otec Simony trpěl nevyléčitelnou Alzheimerovou nemocí, a právě to byl důvod, proč ho rodina umístila do specializovaného centra, kde mu nabídli potřebnou pomoc. Celá rodina ho tam často navštěvovala.

„Za tatínkem jsem chodila, co nejčastěji to šlo, a jsem vděčná, že jsem měla tu možnost. Za těch pět let jsme si všechno stihli říct a já se na vše zeptala. Po jeho odchodu tak spolu máme čistý stůl,“ svěřila se Simona Stašová.

Poslední návštěvu tatínka stihla herečka 8. prosince 2021. „Nic nenaznačovalo, že se vidíme naposledy. Jen pár hodin nato zemřel,“ přiznala Stašová.

Není tomu tak dlouho, co nemoc potrápila i maminku Simony, Jiřinu Bohdalovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.