Celebrity

18. března 2024 18:45

Vanesa Havlíková

Libor Bouček o synovi: Profese moderátora by byla ideální, teď ale chce být závodníkem

Libor Bouček v 7 pádech Honzy Dědka

Moderátor Libor Bouček (43) se poslední den roku 2023 stal dvojnásobným otcem, narodila se mu dcera Beata. Ta dělá radost nejen rodičům, ale také bratrovi Albertovi (3). Bouček v talkshow u Honzy Dědka prozradil, k čemu vede svého prvorozeného potomka a proč má syn raději Jana Maxiána než otce.

Když se zrovna Libor Bouček nevěnuje pracovním záležitostem, veškerý volný čas tráví s manželkou Gabrielou a svými dvěma dětmi. Právě rodičovství je věc, která moderátora velmi naplňuje. Na svých sociálních sítích už v minulosti přiznal, že často přemýšlí o výchově svého syna.

Čtěte také: KVÍZ: Jak dobře znáte Libora Boučka? Jeho kariéra i osobní život jsou plné třaskavých zvratů

Boučkův syn má nejraději Jana Maxiána

Téma otcovství otevřel také moderátor Honza Dědek, který se Boučka ve své talkshow zeptal na několik otázek týkajících se syna. Jedna z nich zněla, zda by se Liborovi líbilo, kdyby jeho syn Albert byl také moderátor pořadu Máme rádi Česko.

„Bylo by to ideální, ale v tuhle chvíli chce být spíš závodníkem, na chvíli ustoupil z té cesty, ale já ho násilím přivedu do studia a postavím ho k mikrofonu. Hodně věcí dělám násilím směrem k němu. Vozím ho zásadně kolem Sparty. Když jedeme na chalupu a je to kratší přes Eden, nikdy jsme tudy nejeli. Také mu zatajuji jiné kluby,“ prozradil Bouček v 7 pádech Honzy Dědka.

Podívejte se: Bouček, Prachař, Kotek a otcovství

Jelikož jsou Albertovi tři roky, rád se dívá na nejrůznější pohádky a animované filmy, které mají společnou jednu osobu. „Nejoblíbenějším člověkem mého syna není ani tatínek, ani maminka, ale Jan Maxián. On totiž kromě toho, že je výjimečným hudebníkem, namluvil všechny mluvící hračky. Takže všechny myši, hasiči, sanitky, klokani i medvídci mluví hlasem Jana Maxiána. Namluvil třeba postavu Chase z Tlapkové patroly,“ vysvětlil Bouček pobaveně.

Dvojka z chování

Libor Bouček v pořadu zavzpomínal také na své dětství a prozradil, za co mu tehdy hrozila dvojka z chování. „Devadesátky byly divoké, já jsem prodával stravenky úředníkům finančního úřadu. My jako studenti gymnázia jsme je totiž měli za levnější podmínky,“ zavzpomínal.

„Ne všichni studenti si je pak kupovali, takže jsem jim řekl, aby si je koupili, že je vykoupím. Pak jsem to prodával hladovým úředníkům finančního úřadu. Byla na tom slušná marže a pak z toho taky byla málem dvojka z chování,“ dodal v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

V talkshow se představil také Boučkův kolega Vojta Kotek:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.