Celebrity

21. února 2024 09:38

Eliška Reiglová

Libor Bouček dostal stížnost od seniorů. Nenažraný Prachař se podle nich neumí chovat

Nenažraný Jakub Prachař – Máme rádi Česko

Stůl s občerstvením už k oblíbené soutěži v čele s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem neodmyslitelně patří. Některým divákům se ale tato část oblíbeného pořadu znelíbila natolik, že se rozhodli napsat dopis moderátorovi. Libor Bouček přečetl stížnost seniorů z domova důchodců, kteří už mají po krk mlsajícího Prachaře.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu by se nepochybně stal vítězem pokaždé, kdyby existovala samostatná kategorie týkající se pojídání jednohubek.

Nedávno Prachař zaznamenal výročí dvaceti kilogramů snězených dobrot za celou dobu trvání pořadu a oslavil to tím, že místo jednohubek dostal chlebíčky. Zdá se ale, že jeho mlsání není po chuti některým divákům. Rozčílení senioři z domova důchodců v Děčíně se rozhodli napsat dopis, v němž si postěžovali Liborovi Boučkovi.

Čtěte také: Jednohubkové výročí Jakuba Prachaře: Za 20 snězených kilogramů dostal chlebíčky

„Dobrý den, pane Bouček. Jsme z domova důchodců a rádi jsme se dívali na váš pořad v pátek večer. Už půl roku se nedíváme, jelikož se pan Prachař neumí chovat. U kulatého stolu je nenažraný, mluví s plnou pusou a je v tomto nechutný. Jinak ho máme rádi, ale tohle přehání,“ četl moderátor, zatímco soutěžící se zajíkali smíchy.

Nezáviďte, vzkazuje Prachař

Senioři navíc doložili důkaz, že debužírování jednoho z kapitánů nepobuřuje jen je. „Radši čteme časopisy a narazili jsme na článek, který vám přikládáme. Že nejsme sami, kterým se to nelíbí. S pozdravem, diváci důchodci… A tady je ten článek,“ řekl Bouček a ukázal výstřižek z časopisu, který následně přečetl.

Jakub Prachař si slova diváků, kteří už půl roku pořad nesledují, nenechal líbit. Vzal si do ruky uzený sýr a ještě než si na něm začal pochutnávat, odpověděl jim. „Já myslím, že všichni důchodci rozumí tomu, jaké to je, dostat cokoliv zadarmo. Tak bych byl rád, kdybyste mi přestali závidět. Dobrou chuť,“ zasmál se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.