Celebrity

13. února 2024 09:30

Eliška Reiglová

Jednohubkové výročí Jakuba Prachaře: Za 20 snězených kilogramů dostal chlebíčky

20 kilo jednohubek – Máme rádi Česko

Stůl s občerstvením už k oblíbené soutěži v čele s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem neodmyslitelně patří. Kromě vína či sektu se na něm nacházejí běžně také jednohubky. Proto i moderátora Libora Boučka překvapilo, když se na stole výjimečně objevily chlebíčky. Pro to měl ale Prachař vysvětlení - slavil totiž výročí 20 snězených kilogramů občerstvení a chlebíčky byly na oslavu.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu by se nepochybně stal vítězem pokaždé, kdyby existovala samostatná kategorie týkající se pojídání jednohubek.

Jednohubkové výročí

„Co se týká této fáze, řekl bych, že je to ta nejoblíbenější, protože zdarma můžete ochutnat, co jen budete chtít. Myslím si, že dnešní vydání pořadu naznačuje, že tato fáze bude delší než obvykle, protože většinou jsou tady jednohubky, ale teď jsou to plnohodnotné chlebíčky,“ řekl s podivem moderátor Libor Bouček po usednutí ke stolu.

„Já bych to chtěl vysvětlit. Prostě je to tak, že kluci, co nám to tady připravují, vypočítali, že jsem na den přesně k dnešnímu dílu snědl dvacet kilogramů dobrot za celé trvání tohoto pořadu. Proto mi dnes takzvaně vystrojili veselku a poprvé v historii dodali chlebíčky,“ zasmál se Jakub Prachař.

„Ano, takže klub amatérských žlučníkářů se může v pohodě vrhnout na tyhle pochutiny, tak si vyber jako oslavenec první,“ navrhl Bouček. „Tak já bych si vzal hned první talířek. Abych ochutnal,“ řekl kapitán červeného týmu, zatímco už směle sahal po jednom celém talíři plném chlebíčků, na které se přítomné dámy nechtěly ani koukat.

Hlavička Kotek

Když Jakub Prachař nazval Vojtu Kotka hlavičkou, popudil ho k rozebrání tématu deformované hlavy, s níž se narodil. Řekl totiž, že podle doktorů za jeho deformitu mohla maminka, která u porodu špatně dýchala. „Když už ses k tomu takhle vrátil, mně to trošku leží v hlavě…“ vrátil se kapitán bílého týmu k tématu.

„V který?“ zasmál se Prachař tomu, že Kotek jako dítě vypadal, jako by měl dvě hlavy. Sám se dokonce přirovnal k seriálovým Lebkounům. „Tam je sakra místa,“ nevynechal příležitost k rýpnutí oblíbený komik Richard Genzer.

„Ne, že jsem z toho osočil tu maminku, že to byla její vina. Teď mi jí je líto, protože prokázala velikánskou odvahu, že si mě domů z té porodnice opravdu přivedla. Protože tam ležela spousta jiných, hezčích dětí…“ zasmál se Vojta Kotek sám sobě.

„Promiň, ale jestli to chápu správně, ty jsi říkal, že špatně dýchala. No tak promiň, ale když z ní leze medicinbal, jak by asi měla dýchat. Já si myslím, že chyba byla v tom, že jsi měl tu druhou hlavu. Že to je tvoje vina,“ dodal se smíchem Prachař.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.