Velká věštba na květen podle kartářky Helen Stanku: Váhy čeká práce, Býky bohatství

AURA: Měsíční horoskop na květen 2024

Co vás čeká v pátém měsíci roku 2024? Kdo bude mít úspěšný měsíc, kdo se zamiluje, kdo bude muset víc pracovat a komu se bude dařit v lásce? Přečtěte si předpověď na květen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Poustevníka. Počítejte s tím, že budete cítit potřebu nějaké duchovní očisty. Možná si budete potřebovat najít prostor sami pro sebe, kde si odpočinete. Budete hledat cestu, která nebude úplně typická. Půjde vám dobře učení.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na květen vychází karta Sedmička holí a Desítka disků. Čekají vás výzvy, které se týkají vašeho majetku, toho, co jste získali. Karty ukazují hojnost a bohatství, ale budete se o to muset přičinit. Otázkou je, jak moc si věříte? Vaše intuice vás povede správným směrem, jen je potřeba jí naslouchat. Pokud to uděláte, vypořádáte se s problémy prakticky hned. Můžete být trochu nervózní, ale nakonec z výsledku budete mít radost.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Býky.

Blíženci

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Páže holí. Budete se hodně věnovat studiu, učení i komunikaci. Budete se snažit pochopit různé věci, proč fungují tak, jak fungují. Také se budete zajímat o léčitelství, bylinky i jak si zlepšit životní styl a fyzičku.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na květen vychází karta Umírněnosti, což je karta umění, která umí pojit protiklady. Dokážete skvěle sladit práci a soukromý život, ale také vztahy, kde jsou názorové rozpory.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Raky.

Lvi

Na květen vám z tarotových karet vychází Rytíř disků, což je karta, která říká, že budete hodně v zajetí logického uvažování. Nebudete všemu hned věřit, ale budete si chtít na vše nejprve sáhnout. Půjde vám skvěle učení nových věcí, což vás posune zase o kus dopředu.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na květen vychází Desítka holí. Vypadá to, že se nezastavíte. Práce budete mít víc než dost a budete si ji muset dobře zorganizovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Panny.

Váhy

Na květen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, která říká, že byste se nikam neměli hnát, věci dělat s rozvahou a pomalu. A také se umět radovat z toho, co jste již dokázali vytvořit a co už máte. Zkuste se na chvíli zastavit a nehonit se. Nenechte si od druhých diktovat, co byste měli a neměli dělat. Ani si nenechte nic rozmluvit. Vy sami víte nejlépe, co máte dělat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na květen vychází karta Eso mečů. Je před vámi nějaký nový start, ale také se budete muset vyrovnat s nějakou informací, která pro vás zpočátku nemusí být příjemná. Na druhou stranu je to však o tom, jak se k tomu postavíte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Štíry.

Střelci

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Sedmička disků, to je karta, která bude zkoušet vaši kreativitu, vaše nápady. Možná budete mít pocit, že je něco špatně, ale nebudete vědět co. A vy tak budete muset zapřemýšlet, jak věci přenastavit, aby vše fungovalo.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Střelce.

Kozorozi

Na květen vám z tarotových karet vychází Páže mečů. Počítejte s tím, že můžete být vystaveni vlivu nějakého člověka, který je ve své podstatě liška ryšavá, bude se snažit se vám dostat na kobylku a je jen na vás, kam až si ho pustíte a co všechno mu dovolíte. Měli byste být prozíraví a krýt si záda. Zůstaňte pevní ve svých zásadách a berte vše jako lekci asertivity.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na květen vychází Sedmička pohárů, což je karta, která vás bude upozorňovat na všechny vaše zlozvyky, které se táhnou a které by možná stálo za to změnit, ale vám se nebude chtít. Možná se rozhodnete s nějakými zlozvyky skončit, možná se pustíte do zdravějšího životního stylu, možná začnete dělat nějaký sport a možná se rozhodnete odstřihnout toxické osoby.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Vodnáře.

Ryby

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Velekněze a nabádá vás, abyste hledali cesty a nacházeli řešení. Budete se učit nové věci a snažit se hledat nové způsoby, jak si poradit s úkoly, které vám přijdou do cesty.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Ryby.

Jaký bude nový týden?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.