Velká věštba na květen pro Kozorohy: Své nápady dokážete proměnit ve zlato

KOZOROH: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Kozorohy v pátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká rostlina vás ochrání před kouzly? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Páže mečů. Počítejte s tím, že můžete být vystaveni vlivu nějakého člověka, který je ve své podstatě liška ryšavá, bude se snažit se vám dostat na kobylku a je jen na vás, kam až si ho pustíte a co všechno mu dovolíte. Měli byste být prozíraví a krýt si záda. Zůstaňte pevní ve svých zásadách a berte vše jako lekci asertivity.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují pěkný start měsíce. Budete hodně papírovat, něco tvořit a chystat pracovní podklady. Půjde vám to hezky od ruky, protože budete mít inspiraci. Koncem první dekády vás může mile překvapit partner.

Začátek druhé dekády slibuje nějakou drobnou mrzutost v pracovní oblasti, kdy může přijít nějaká zbytečná kritika, někomu se něco nebude líbit. Jak však bude druhá dekáda plynout dál, tak ze sebe dokážete vytřískat spoustu energie, kterou dokážete proměnit ve zlato. Projdou vám rukama zajímavé věci a nápady, které dokážete zúročit.

Třetí dekáda je o společnosti příjemných lidí, o zábavě, o dárcích, které vám někdo nadělí. Čeká vás také láska, zkrátka a dobře by se vám mělo dařit na všech frontách.

Rostlina pro Kozorohy na květen

Vaší rostlinou pro květen je borovice, která je symbolem dlouhověkosti a bude vás chránit. Věřilo se, že dokáže chránit i před kouzly. Proč se nesměly stavět domy z borovic, do kterých uhodil blesk, si poslechněte ve videu.

Květnový výklad karet pro znamení Kozoroha od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.