Velká věštba na květen pro Štíry: Pozor na nepřející kolegy, mohli by vám škodit

ŠTÍR: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Štíry v pátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vás ochrání před negativní energií? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází karta Eso mečů. Je před vámi nějaký nový start, ale také se budete muset vyrovnat s nějakou informací, která pro vás zpočátku nemusí být příjemná. Na druhou stranu je to však o tom, jak se k tomu postavíte.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že si budete muset dávat v práci pozor, může přijít někdo, kdo na vás může donášet, překrucovat věci a štvát proti vám ostatní lidi. Čekají vás cesty, které vás budou bavit. Ale buďte při cestování opatrní, někdo vás může ošidit, tak buďte ve střehu.

Ve druhé dekádě k vám přijde nějaká dobrá zpráva, která vás na hodně dlouho pozvedne. Jde vám také štěstí v lásce i štěstí do vašeho domova.

Třetí dekáda už je zase pracovní, věci se dobře srovnají, čeká vás nějaká satisfakce a člověk, který vám chtěl škodit, by měl být prozrazen.

Bylinka pro Štíry na květen

Vaší rostlinou na měsíc květen je smrk. Což byla rostlina svatební, protože se smrkovými větvičkami zdobily svatební vozy i slavobrány. Smrková větvička vás bude dokonale chránit před negativní energií a také před energetickými upíry. Jak moc je to mocná rostlina, si můžete poslechnout ve videu.

Květnový výklad karet pro znamení Štíra od Helen Stanku:

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.