Velká věštba na květen pro Raky: Hlídejte si své věci, hrozí vám ztráta

RAK: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Raky v pátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaká bylinka pomůže při problémech s otěhotněním? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází karta Umírněnosti, což je karta umění, která umí pojit protiklady. Dokážete skvěle sladit práci a soukromý život, ale také vztahy, kde jsou názorové rozpory.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují, že budete mít velmi příjemný start měsíce. Čeká vás hodně zařizování, ale i radosti. Těšit se můžete na stálé příjmy. Co se týká vztahů, tak tam je to o takovém opatrném našlapování, jemných projevech citů. Očekávejte také návštěvu, která však dopadne dobře a bude rychlá.

Ve druhé dekádě byste na sebe neměli být tak tvrdí. Možná se pustíte do učení nebo diety a budete chtít, aby to všechno bylo hned, ale to samozřejmě nepůjde. Budete muset být trpěliví. V momentě, kdy vám to dojde, všechno půjde tak, jak jste chtěli, a vy dotáhnete do zdárného konce všechny úkoly, které jste si předsevzali.

Ve třetí dekádě vám hrozí nějaká ztráta, budete roztržití, tak nezapomeňte hlídat klíče, peněženku i osobní věci. Buďte prostě obezřetní. Je dobré škodám předcházet.

Bylinka pro Raky na květen

Vaší bylinkou je pro tento měsíc tymián. Pokud se ženám v dřívějších dobách nedařilo otěhotnět, tak se doporučovaly koupele z tymiánu. Tato koupel pomáhala i při nepravidelné menstruaci. Tymián vůbec je velmi mocný, pokud vás trápí divoké sny, dejte si snítku tymiánu pod polštář a budete spát jako miminka. Proti různým dětským nemocem způsobeným uhranutím se používalo dříve kouzlo. Jaké? To si poslechněte v úvodním videu.

Květnový výklad karet pro znamení Raka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.