Velká věštba na květen pro Býky: Karty ukazují bohatství, ale nebude to bez práce

BÝK: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Býky v pátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká bylinka nošená v peněžence vám přitáhne peníze? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází karta Sedmička holí a Desítka disků. Čekají vás výzvy, které se týkají vašeho majetku, toho, co jste získali. Karty ukazují hojnost a bohatství, ale budete se o to muset přičinit. Otázkou je, jak moc si věříte? Vaše intuice vás povede správným směrem, jen je potřeba jí naslouchat. Pokud to uděláte, vypořádáte se s problémy prakticky hned. Můžete být trochu nervózní, ale nakonec z výsledku budete mít radost.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují na začátku měsíce období, kdy věci nepůjdou přesně podle vašich představ. Něco se může na chvíli přerušit, nejspíš plánovaná cesta nebo práce. Dávejte si pozor i na své zdraví, ať někde neprostydnete. Začátek měsíce může být trochu rozpačitý, ale vás to má nasměrovat k tomu, abyste věci začali řešit. Jakmile to uděláte, začnou k vám proudit skvělé nápady. Těšit se můžete také na dobrou zprávu ohledně práce nebo úředních věcí.

Druhá dekáda je o lásce, ve svém okolí budete mít lidi, kteří nad vámi budou držet ochrannou ruku. Dařit se vám bude i v práci.

Ve třetí dekádě k vám přijdou informace, které se budou týkat vašich soukromých věcí a udělají vám radost. Čekají vás setkání s lidmi, spousta radosti a společenských aktivit. To, co jste nestihli začátkem měsíce, si určitě vynahradíte koncem měsíce.

Bylinka pro Býky na květen

Z bylinek vám tento měsíc přinese štěstí třezalka, která chrání před hromy a blesky, ale také před čarodějnicemi a čerty. Nošená v peněžence přitahuje peníze a používala se také jako afrodisiakum. Šťáva z ní slouží také k věštění. Jak na to? To si poslechněte v úvodním videu.

Květnový výklad karet pro znamení Býka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.