Velká věštba na květen pro Berany: Začátek měsíce bude náročný, pozor na jazyk

BERAN: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Berany v pátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A co vás ochrání před čarodějnicemi? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Poustevníka. Počítejte s tím, že budete cítit potřebu nějaké duchovní očisty. Možná si budete potřebovat najít prostor sami pro sebe, kde si odpočinete. Budete hledat cestu, která nebude úplně typická. Půjde vám dobře učení.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují ztřeštěný začátek tohoto měsíce, kdy si máte hlídat, abyste někde neprostydli. Čekají vás také výdaje, které vám mohou přidělat vrásky. Měli byste být obezřetní také, než něco vypustíte z úst, protože byste mohli zbytečně někoho ranit a dostat se do konfliktu. Bude se to týkat vašich pracovních vztahů, ale možné je to i doma. Prostě buďte opatrní, ve společnosti lidí můžete být roztržitější.

Jak bude květen postupovat, tlak z vás bude padat. Čekají vás cesty, které vám udělají dobře. Něco nového vás čeká v zaměstnání, možná dostanete nabídku na povýšení nebo budete chtít práci změnit. Budete mít zase chuť se potkávat s lidmi.

Třetí dekáda vám vychází naprosto kouzelně. Je vidět, že máte věci ve svých rukou, zvládli jste všechny úkoly, co vám dělaly těžkou hlavu i výdaje. Ukazuje se štěstí pro lásku a vztahy, budete plánovat nějaké cestování. Máte nad sebou velkou ochranu.

Ochrana pro Berany na květen

Jestli máte v okolí nějakou čarodějnici, tak když s sebou budete nosit někde malinko tymiánu, tak by vás měl před ní spolehlivě chránit. Co ještě může pomoci, si poslechněte v úvodním videu.

Květnový výklad karet pro znamení Berana od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.