Velká věštba na květen pro Blížence: Otevírají se vám dveře, které byly dosud zavřené

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Blížence v pátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? Co vás ochrání před negativními energiemi a která bylinka vám dokáže předpovědět lásku? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Páže holí. Budete se hodně věnovat studiu, učení i komunikaci. Budete se snažit pochopit různé věci, proč fungují tak, jak fungují. Také se budete zajímat o léčitelství, bylinky i jak si zlepšit životní styl a fyzičku.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty na začátek měsíce ukazují trochu náročnější rozjezd. Jako byste se měli obávat o nějaké jistoty. Neminou vás také výdaje, ale ve chvíli, kdy si všechny věci srovnáte, spadne z vás velký balvan. Budete investovat do přestavby svého domova, pořizovat nový nábytek a zbavovat se starých věcí. A to všechno vám jde do štěstí, vaši práci ocení i druzí.

Ve druhé dekádě vám půjdou dobře od ruky všechny povinnosti. Nezadaní mají šanci se s někým seznámit. Ze začátku vás ten člověk tolik nezaujme, ale do budoucna má velký potenciál.

Třetí dekáda je o plánování cest, čeká vás překvapení. Budete věci měnit a předělávat, ale nakonec to vymyslíte nejlépe, jak můžete. Přijdou k vám dobré zprávy a zjistíte něco, co jste dlouho chtěli vědět. Otevírají se vám dveře, které byly dosud zavřené.

Bylinky pro Blížence na květen

Tento měsíc vám přinesou štěstí růže a také pelyněk. Pelyněk má zázračnou a uzdravující moc, ale také dar věštění, které bylo svázáno s manželstvím. Pokud se pod rostlinou našel uhlík, čekal dívku rychlý sňatek, ale když tam byl nějaký brouk nebo žížala, měla dívka přijít o svůj největší poklad - o věnec. Dým z pelyňku chránil před uhranutím. Pro magii lásky měla velký význam zase růže. Jaký? To si poslechněte v úvodním videu.

Květnový výklad karet pro znamení Blíženců od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.