Ryby – Měsíční horoskop (květen 2024)

Ryby květen

Začátkem měsíce budete řešit nějaké přesuny, dostanete totiž zprávu týkající se uzavření nějakých záležitostí a pošle vám ji dominantní muž. Vše se zlepší a vy budete plni naděje a radosti ze života. Bude se vám prostě dařit. Koncem měsíce můžete potkat někoho nového a začít vztah, ale znamená to i přestat tolik cestovat. Koncem měsíce zažijete kritiku, ale uzavřete minulost a necháte to být.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Objevuji nová místa.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Pokud máte partnera, tak na začátku května na vás může žárlit a udělat vám scénu. A to může znamenat i rozchod, ale pro vás to bude dobrá cesta k vaší stabilitě. Budete chtít cestovat, ale budou vám chybět peníze. Na konci měsíce se vše obrátí a objeví se někdo stabilní a zajímavý.

Práce

Na začátku měsíce budete ve vaší práci stabilní a v pohodě. Pak mohou přijít překážky a vy budete cítit beznaděj, rozhodnete se s tím něco udělat a uzavřete minulost. Může přijít konflikt a vy se budete rozhodovat, co uděláte dále. Nakonec to zvládnete a získáte něco nového.

Peníze

Nový zdroj peněz se vám objeví hned na začátku měsíce a budete mít peníze celý měsíc až do konce, kdy můžete najednou o peníze přijít.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Klouby, růžová.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také