Velká věštba na květen pro Váhy: Tento měsíc pro vás bude mimořádný v práci i v lásce

VÁHY: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Váhy v pátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vás ochrání před zlými silami? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, která říká, že byste se nikam neměli hnát, věci dělat s rozvahou a pomalu. A také se umět radovat z toho, co jste již dokázali vytvořit a co už máte. Zkuste se na chvíli zastavit a nehonit se. Nenechte si od druhých diktovat, co byste měli a neměli dělat. Ani si nenechte nic rozmluvit. Vy sami víte nejlépe, co máte dělat.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že květen pro vás bude mimořádným měsícem. Dařit se vám bude v práci i v lásce. Hned na začátku měsíce k vám jde radostné poznání, něco, co by mohlo mít dlouhodobé trvání. Ti, co jsou ve vztazích, zažijí oživení lásky. Ti, co vztah vyhlížejí, mají šanci potkat svou druhou půlku. Překvapit vás může nějaká starší žena pozváním na akci, kde bude více lidí.

Ve druhé dekádě si budete nastavovat věci, které se budou týkat peněz, ale také zdraví. Vše bude v dobrých energiích a vše budete zvládat. Pokud potřebujete někam objednat, termíny budete dostávat velmi brzy. Lidé k vám budou velmi vstřícní.

Na konci měsíce se budete těšit na věci, které vám přinese měsíc příští. Věřte si, nepropadejte skepsi a škarohlídům. Snažte se vyhnout energetickým upírům.

Bylinka pro Váhy na květen

Vaší bylinkou pro květen je heřmánek. Sušený heřmánek zavěšený nad dveřmi nebo oknem chránil obyvatele i zvířata domu před zlými silami. Schraňovaný u peněz chrání před závistí. K čemu ještě se dá použít heřmánek, si poslechněte ve videu.

Květnový výklad karet pro znamení Váhy od Helen Stanku:

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.