Velká věštba na květen pro Lvy: Čeká vás skvělá pracovní nabídka a s ní i víc peněz

LEV: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Lvy v pátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vám přinese peníze? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Rytíř disků, což je karta, která říká, že budete hodně v zajetí logického uvažování. Nebudete všemu hned věřit, ale budete si chtít na vše nejprve sáhnout. Půjde vám skvěle učení nových věcí, což vás posune zase o kus dopředu.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují, že se vám bude dařit jak po materiální stránce, tak i v práci. Ale budete pro to muset něco udělat i vy. Příležitosti budou, máte možnost nějaké věci hodně posunout. Hned začátkem měsíce vás může překvapit nečekaná návštěva. V práci dostanete nějakou nabídku na zodpovědnější post, přijde s tím i patřičná odměna. A je to jen o vás, jestli si budete věřit, že na to máte, nebo ne. Radost vám udělají děti i přátelé.

V polovině měsíce k vám přijde někdo pro radu a vy si toho člověka získáte a do budoucna navážete vcelku pěkné vztahy. Odměnou vám bude vědomí, že jste vykonali dobrý skutek.

Třetí dekáda je o lásce, jiskření a flirtování. Ale je tady také malé varování. Ten, kdo s vámi bude totiž flirtovat, to nemyslí úplně vážně, chce se jen bavit. Pokud se chcete i vy jen pobavit, pak je to v pořádku. V opačném případě by to pro vás nemuselo být úplně šťastné.

Bylinka pro Lvy na květen

Vaší bylinkou pro květen je divizna. Když rozházíte květy z divizny po pracovišti, přinesou vám podle starých tradic zisk. Když ji budete nosit u sebe, bude vám dodávat odvahu. V povlaku na polštář dokáže odhánět zlé sny. Co dalšího umí, si poslechněte v úvodním videu.

Květnový výklad karet pro znamení Lva od Helen Stanku:

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.