Velká věštba na květen pro Panny: Přichází k vám zajímavá pracovní nabídka

PANNA: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Panny v pátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vám přivolá do života lásku? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Desítka holí. Vypadá to, že se nezastavíte. Práce budete mít víc než dost a budete si ji muset dobře zorganizovat.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že vás na začátku měsíce čeká cesta, která vám udělá radost. Ale to byste asi nebyli vy, kdybyste to nespojili svým způsobem i s prací. V případě pracovní cesty dokážete spojit příjemné s užitečným. K tomu vám přichází zajímavá pracovní nabídka. Někdo si může všimnout vašich schopností a vyzdvihnout vás, jenže zároveň vám zase práci přidá. Ale vy si to dokážete správně ošéfovat. Radost by vám měl udělat váš potomek nebo nějaký mladší člověk ve vaší společnosti.

Ve druhé dekádě vás čeká komunikace s více lidmi opačného pohlaví. Budete zvažovat, kdo to s vámi myslí dobře, a kdo naopak vůbec. Budete se snažit odhalit jejich úmysly a zjistit, jestli s vámi nechtějí manipulovat. Přijít může výdaj, který vám může dělat těžkou hlavu. Pravděpodobně to bude spojené s papírováním, možná nějaké účty. Ale vše zvládnete a vyřešíte.

Konec měsíce vás zastihne v dobré náladě, budete mít dobrý pocit z dobře odvedené práce. A pokud něco tvoříte, píšete, vymýšlíte, tak konec měsíce května je pro vás naprosto ideální období, tak si na to vymezte prostor, protože vám to půjde skoro samo.

Bylinka pro Panny na květen

Vaší bylinkou na květen je heřmánek, který musí být posbíraný o svatojánské noci nebo kterýkoliv pátek. Když ho budete nosit u sebe, měl by vám přitáhnout lásku, zajistit materiální hojnost a úspěch. Jak funguje ve formě vykuřovadla, si poslechněte v úvodním videu.

Květnový výklad karet pro znamení Panny od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.