Znamení, ve kterých se rodí lidé s nejčistším srdcem: Ryby a Váhy nepodrazí

Když v životě potkáte čistou duši a někoho se srdcem na správném místě, je to skutečný jackpot. V jakém znamení zvěrokruhu se nejčastěji rodí lidé, které chcete mít po svém boku?

Následující čtyři znamení zvěrokruhu mají nejvyšší předpoklady k tomu, že jsou to lidé s čistým srdcem a nezištnými úmysly. Kdo patří podle horoskopu mezi největší dobráky s citlivými povahovými rysy?

Mohlo by vás zajímat: Znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně líná: Ve vztahu se nepředřou Lvi ani Býci

Rak

Rak je první z vodních znamení zvěrokruhu, o kterém se musíme zmínit. Tohle znamení je známé svou citlivou povahou a schopností empatie, se kterou se dokáže vcítit do druhých. Raci přirozeně tíhnou k tomu, že se o druhé lidi starají a často staví jejich potřeby před své vlastní. Jsou to dobří partneři i přátelé, kteří vám vždy budou krýt záda.

Ryby

Ryby jsou na druhém místě, umí se vcítit do druhých a nabídnout jim pomocnou ruku ve chvílích, kdy je to potřeba. Nejsou sobecké a na své blízké se umí skvěle napojit, což z nich dělá perfektní společníky pro život v jakékoliv oblasti mezilidských vztahů. Ostatním pomáhají bez toho, aniž by čekali něco na oplátku.

Váhy

Harmonické Váhy mají rozvinutý smysl pro spravedlnost, nikdy by nerozehrály neférovou hru a mají laskavé srdce. V životě chtějí balanc a rovnováha je pro ně nesmírně důležitá také ve vztazích. Lidé narození v tomto znamení umí naslouchat, poradit a pomoci ve chvílích, kdy to ostatní potřebují, a toho si u nich ostatní nesmírně cení.

Čtěte také: Znamení, která ráda sledují své bývalé partnery: Štíři a Blíženci to neskrývají

Panny

Praktická a analytická Panna se dokáže držet nohama pevně na zemi. Dokáže uklidnit druhé a její srdce je ze zlata. Lidé narození v tomto znamení jsou nesmírně starostliví a pečující. Často svou lásku vyjadřují skrze činy a to, co je ostatním viditelné. Nikdy nic neřeknou jen tak a svá slova myslí opravdu vážně.

AURA: Měsíční horoskop na květen 2024


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.