Znamení, která ráda sledují své bývalé partnery: Štíři a Blíženci to neskrývají

Určitě znáte ve svém okolí někoho, kdo se i po rozchodu až příliš zajímá o to, co dělá a jak se má jeho bývalý partner. Sleduje na sítích nejen svého ex, ale i všechny v jeho okolí. To, že se k tomuto chování lidé uchylují, ovlivňuje i to, v jakém znamení se narodili. Tato čtyři znamení k tomu mají největší sklony.

Štír

Štíři jsou známí svou intenzitou a vášní, a když se jedná o mezilidské vztahy, mohou být velmi posedlí. Mají sklony k neustálému řešení vzniklé situace a mohou mít obtíže s přijetím konce vztahu. Sledování bývalého partnera pro ně může být způsobem, jak získat pocit kontroly a porozumět situaci, která nastala ne jejich volbou. Díky svému hlubokému emočnímu cítění mohou být Štíři také schopni zachytit jemné změny v chování svého bývalého partnera a vyvozovat z nich závěry.

Rak

Raci jsou velmi citliví a emocionální jedinci. Když prožívají rozchod, mohou se cítit zranitelní a ztracení. Sledování bývalého partnera pro ně může být způsobem, jak udržet spojení s minulostí a překonat pocit osamělosti. Raci mají také silné rodinné pouto a mohou sledovat svého ex, zvláště pokud se s ním dělí o děti nebo mají společné známé a zájmy.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která vůbec neumí lhát: Vymýšlení lží nejde Blížencům ani Rakům

Blíženci

Blíženci jsou známí svou zvědavostí a komunikativností. Mají tendenci být vždy v obraze a vědět, co se kolem nich děje. Když se rozcházejí s partnerem, mohou mít sklony sledovat jeho aktivity na sociálních sítích nebo se ho pokoušet sledovat i jinými způsoby. Blíženci nejsou zlomyslní nebo vysloveně zlí, ale když se jejich ex zrovna nedaří, mívají pocit zadostiučinění.

Lev

Lvi jsou rození vůdci se silnou touhou po uznání a pozornosti. Když se rozcházejí s partnerem, mohou mít sklony sledovat jeho životní úspěchy a aktivitu na sociálních sítích. Díky sledování bývalého partnera si mohou snáz udržet své sebevědomí a přesvědčení o vlastní hodnotě.

Spřízněná duše podle horoskopu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.