Astročlánky

3. května 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 3. května 2024: Nepodlehněte tlaku okolí

Blížící se víkend se ponese v duchu ticha a poklidu. Nechte se unést tím, co přináší. Je možné, že vás obohatí nečekané setkání s dávnou láskou. Vzpomínky, které otevřete, ve vás probudí mnoho nádherných pocitů a emocí. Co ještě andělské karty pro tento víkend vzkazují?

Víkendová karta: Rytíř vody

Rytíř vody je symbolem jemnosti, romantiky a empatie. Někdo ve vaší blízkosti, ale možná to budete i vy, se rozhodne následovat hlas svého srdce. Pozor na růžové brýle, které by vám mohly zastřít skutečnou povahu člověka nebo zkreslit danou situaci. Stůjte nohama pevně na zemi a nepodléhejte tlaku okolí, které vůbec netuší, co se s vámi děje.

Pokud prožíváte vnitřní konflikt mezi tím, co cítí vaše srdce, a tím, jak byste se měli v dané situaci zachovat, bylo by dobré uklidnit rozbouřené nitro a hledat vnitřní klid v přírodě nebo v tichu, které vám poskytne bezpečí domova. Do vašeho života může vstoupit mladá osoba, která zcela obrátí vaše jistoty vzhůru nohama. Před sebou máte začátek nového přátelství, lásky a také romantické chvíle spojené s cestováním přes vodu.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na květen: Vodnáři budou šťastní, Střelci náladoví

Čekat můžete lásku, romantiku, krásné snění, naplnění a setkání s lidmi, kteří se jemně dotknou vaší duše a srdce. Nenechte si tyto chvíle nikým a ničím pokazit. Jsou jen vaše a nikdo nemá právo vás soudit ani hodnotit. Dávejte si pozor na extrémy v citovém životě, pokud cokoliv skrýváte, ať již sami před sebou, či před ostatními, zamyslete se, zda nepřišel správný čas, vyjít s pravdou ven. Neupřímnost se vám bude neustále zrcadlit skrze chování ostatních, potrvá to tak dlouho, dokud nepochopíte, že láska a pravda zvítězí.

Věřte ve svou vlastní sílu a odvahu. I když se může zdát, že vlny života vás převalují, pamatujte, že jste jako voda – silní a pružní. Ponořte se do hlubin svého srdce a najděte tam klid, který potřebujete. Buďte otevření lásce, nejen k druhým, ale také sami k sobě. V tomto okamžiku je moudré naslouchat hlasu své duše a nechat se vést intuicí. Jste vedeni andělskými křídly, které vás chrání a provázejí na cestě životem. Důvěřujte tomu, že jste milováni a podporováni neviditelnými silami vesmíru.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude květen podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska rytíř výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů Doreen Virtue

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.