Celebrity

4. května 2024 06:40

Žaneta Dernerová

Sandra Nováková splnila muži sen a nafotila žhavé fotky. K dokonalosti si pomohla dřepy

Sandra Nováková o focení pro Playboy

Herečka Sandra Nováková se může pochlubit nejen talentem a úspěšnou kariérou, ale i přirozenou krásou a perfektními křivkami. Ty krátce před svými dvaačtyřicátými narozeninami odhalila při focení pro prestižní pánský magazín Playboy. Přípravu však rozhodně nepodcenila. Poctivě cvičila a zvládla úctyhodný počet dřepů.

Titulní strana květnového vydání magazínu Playboy oslavuje ženskou krásu s českou herečkou Sandrou Novákovou. Sympatická brunetka se netají tím, že nabídku jednoduše přijmout musela, aby tím manželovi, režisérovi Vojtěchu Moravcovi, splnila sen. „Můj muž už asi dva roky říká, že bych měla fotit pro Playboy a že by se mi určitě měli ozvat. Já se tomu vždycky jen smála. Ale když se pak opravdu ozvali, musela jsem prostě říct ‚ano‘, protože to bylo jeho tajné přání. Vlastně jsem neměla na výběr,“ směje se herečka.

Ohodnoťte seriál Lež na pláži na Kinoboxu

Přestože se půvabná Sandra Nováková pyšní dokonalou figurou, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy, neponechala nic náhodě a na focení se náležitě připravila. „Už měsíc dělám dvě stě dřepů každý den. Sice už to asi nezachráním, ale aspoň pro ten pocit,“ tvrdila skromně jen pár dní před focením seriálová zazobaná panička Bajerová, kterou znovu uvidíte v seriálu Lež na pláži v pondělí večer na Primě. Herečka ale zařadila i více cviků na břicho a pravidelně navštěvovala solární studio.

Vyplatilo se. Výsledné fotografie jsou perfektní kombinací půvabu, křivek a sex-appealu, kterou zdůrazňují diamanty a luxusní hodinky. Snímky plné hravosti, rafinovanosti a smyslnosti vznikly pod taktovkou renomované fotografky Anny Koniaevy, což byl další důvod, proč Sandra nabídku Playboye přijala. „Fotit s ní byl vždycky trochu můj sen,“ přiznává krásná herečka, která nedávné narozeniny strávila v práci a s prášky proti horečce a bolesti.

Čtěte také: Herečku Sandru Novákovou napadl v Chorvatsku pes. Ukázala poraněný obličej

V roli paní Bajerové však srší energií a zejména zálibou v drincích. Podívejte se v exkluzivní ukázce, jakým požadavkem zaskočí tři falešné barmany.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.