Celebrity

15. dubna 2024 16:07

Kisa Císařová

Sandra Nováková tráví své narozeniny v práci, s prášky proti horečce a bolesti

Sandra Nováková si roli paní Bajerové v seriálu Lež na pláži užívala

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček současnosti, Sandra Nováková (42), slaví narozeniny. I když je otázkou, zda se dá říci, že slaví. Hvězda seriálů ZOO, Lež na pláži, či Banáni je od rána na place a natáčí. Navíc, jak dnešní oslavenkyně exkluzivně svěřila webu Prima Ženy, od probuzení se necítí vůbec dobře. A kocovina z bujaré oslavy předchozí večer za tím rozhodně není.

„Celý den dnes natáčím seriál ZOO,“ odpověděla Sandra Nováková webu Prima Ženy na dotaz ohledně svých dnešních narozenin. Jelikož oblíbená herečka svou práci miluje, být na place jí ani o narozeninách nevadí. Co je ovšem horší, je skutečnost, že se Sandra ráno probudila a cítila, že dnešek nebude úplně dobrým dnem.

„Není mi bohužel moc dobře. Myslím, že je to na mně i slyšet. Poprosila jsem produkci o Paralen a snažím se to nějak zahnat,“ prozradila představitelka seriálové Sylvy, které se od začátku dne vrší kupy gratulací. „Od rána mám zahlcený Facebook a Instagram,“ svěřila se Sandra s tím, že za každé jedno přání je moc vděčná. Nestačila ale zatím téměř na žádné odpovědět.

Až (mi) bude líp

Přání od kolegů ze seriálu, Sandra v době, kdy s Prima Ženami mluvila, zatím nedostala. Co ale není, může být a velmi pravděpodobně i bude. „Dobře se tu ví, kdo má kdy narozeniny. A vzhledem k tomu, že si tu navzájem přejeme, očekávám, že tomu také neuniknu,“ nechala herečka nahlédnout do zákulisí oblíbeného seriálu ze zoologického prostředí.

Čtěte také: Sandra Nováková si pochvaluje mateřskou výhodu. Ze syna Mikuláše jí vyrostl kolega

Pokud se na to bude cítit, oslavu si Sandra udělá večer s partnerem Vojtěchem Moravcem (36) a synem Mikulášem (8). „Dáme si společnou večeři. Na posezení na zahradě to dnes bohužel nevypadá. Možná to i odložíme a spojíme oslavy, až mi bude líp a bude také hezčí počasí,“ přemýšlí herečka, jejíž partner slaví narozeniny jen pár dní po ní.

Nejlepší možná kombinace

Režisér a partner Sandry, Vojtěch Moravec, se narodil 27. dubna, a to pět let po příchodu Sandry na svět. Přestože data narozenin životních a v poslední době i pracovních partnerů dělí jen dvanáct dní, oba jsou už rozdílná znamení zvěrokruhu. Zatímco Sandra se narodila, když vládl ještě Beran, Vojta se narodil už ve znamení Býky. „Kdysi jsem se na to koukala, Beran s Býkem je téměř nejlepší možnou kombinací. Nejspíš proto se máme pořád tak rádi. I když to někdy pořádně zajiskří, stále se milujeme,“ poodhalila něco málo z rodinného soukromí Sandra Nováková, která hraje v seriálu Lež na pláži, k němuž napsala i část scénáře. Sledovat ho můžete každé pondělí ve 20:15 na Primě nebo na prima+.

A my v redakci dnešní oslavenkyni přejeme všechno nejlepší, především zdraví, které, jak se i dnes ukázalo, je skutečně tím nejdůležitějším, vydařené oslavy a samé krásné seriálové i filmové role.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.