Celebrity

19. října 2023 14:00

Vanesa Havlíková

Ze strhané skladnice ladnou kráskou. Sandra Nováková okomentovala své proměny

Nový seriál Banáni sledujte exkluzivně na prima+

Jako herečka má Sandra Nováková (41) ráda každou výzvu. O tom svědčí i její proměna pro roli Šárky v novém komediálním seriálu s neotřelým námětem o nálezu kokainu mezi banány. V seriálu Sandra ztvárňuje skladnici a matku strhanou životem. Podívejte se, jak nová role půvabnou herečku proměnila takřka k nepoznání.

Seriál se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý).

Pokud se vám seriál Banáni líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Čtěte také: Nový seriál Banáni vypráví o drsné drogové kauze ze supermarketu. Takhle jste herce Ondřeje Malého ještě neviděli

Sandra Nováková prošla neuvěřitelnou proměnou

Herečka si filmové a seriálové proměny vždy velmi užívá. Díky nim se může lépe vcítit do role a podat tak co nejlepší výkon. „Jsem ráda, když můžu být pokaždé jiná v té dané roli, a musím tedy vzdát hold holkám maskérkám a kostymérkám, protože se jim to velmi povedlo a ta změna je velká. Pro herce je pak jednodušší tu postavu hrát, protože když ho maskéři změní, lépe se do dané role vžije,“ pochválila herečka celý tým.

Změna to tentokrát byla tak razantní, že v maskérně vyladěný civilní vzhled jen tak lehce nepřijal ani její syn Mikuláš. „Kolegové už si na mě zvykli a tolik se mě neštítí, moje dítě tedy trochu problém mělo. Když přišlo k nám na natáčení, malinko se mě bálo a nechtělo mi dávat pusu, ale můj muž mě už i objímá, takže fajn,“ uvedla Nováková na natáčení osmidílného seriálu Banáni.

Jelikož Sandra patří k nejpůvabnějším českým herečkám, její proměna v seriálu všechny překvapila. Herečka je totiž známá tím, že vždy ví, co jí sluší a co si má na danou událost obléknout. To potvrdila například i na projekci seriálu Pod hladinou, kam vyrazila společně s partnerem Vojtěchem Moravcem (36) a oběma to velmi slušelo.

Přečtěte si: Sandra Nováková ví, co jí sluší. Svým outfitem na projekci seriálu Pod hladinou zabodovala

Sandra vynesla set saka a kraťasů v tmavě modré barvě s lehce fialovým odstínem, pod sako zvolila bílou košili s vázankou, která celý komplet krásně podtrhla. Na nohy poté obula černé vysoké kozačky, které sladila s kabelkou. Make-up a lehce zvlněné vlasy byly už jen třešničkou na dortu. V poslední době naopak oslňuje dlouhými vlasy a ve svém novém příspěvku na Instagramu ukázala i dlouhé opálené nohy a dekolt. „Tak po té Šárce z Banánů, kterou můžete vidět už 18. října na prima+, zase za hezkou,“ napsala. „Sice je všechno trochu podvod… vycpaná prsa, vlasové pásky, nalepené řasy a nehty, ale užívám si to,“ nebála se přiznat sympatická herečka.

Sdílejte článek
Štítky kokain krása móda seriál proměna herečka Sandra Nováková Vojtěch Moravec Banáni

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.