Celebrity

2. září 2023 06:30

Eliška Reiglová

Vojta Moravec o lásce k Sandře Novákové: Ukázala prsa a bylo hotovo

Sandra Nováková a její manžel Vojta Moravec tvoří spokojený pár už dlouhá léta. Navzájem se do sebe zamilovali, aniž by si naživo pohlédli do tváře, o to větší jiskra pak mezi nimi přeskočila, když se konečně opravdu setkali. Dnes mají idylické manželství, ale na jedné věci se neumí dohodnout.

Herečka Sandra Nováková a režisér Vojta Moravec jsou spokojeným manželským párem a když na to přijde, zvládají dobře spolupracovat i v zaměstnání. Na jejich idylce má zřejmě podíl i to, že jeden ke druhému zahořeli láskou ještě předtím, než vůbec došlo k osobnímu setkání. Jako by si snad byli souzeni.

Prsa a Brzobohatý

„Já jsem znal Sandru rozhodně déle než ona mě. Protože jsem koukal na seriál Bylo nás pět. To byl crush. Úplně. Dospěl jsem v tom závěru, kdy oni se dají dohromady a chytnou se za ruce. Tam jsem se dojmul a zamiloval. Pak byl Protektor, kde ukázala prsa. A bylo to hotový,“ prozradil Moravec v 7 pádech Honzy Dědka. Nakonec ale přinesl jemu i jeho nynější manželce štěstí až společný přítel, ale bylo to v době, kdy on a Sandra byli zadaní.

„V roce 2011 mi náš společný kamarád Ondřej Brzobohatý, který chodil na Barování, říkal, že má dobrýho kamaráda, kterýmu dělá hudbu k filmu. Že je to velmi talentovaný člověk a že si myslí, že bychom se měli poznat. Já jsem teda byla v jiném vztahu, nicméně na tu premiéru jsem došla a když jsem ho viděla, zamilovala jsem se do Vojty skrz ten film, aniž bych Vojtu předtím viděla. Po té premiéře jsme se potkali u baru. On tam byl taky ve vztahu. Stejně jsme propařili noc. I s těmi našimi vztahy,“ přiznala Nováková.

Čtěte také: Herečku Sandru Novákovou napadl v Chorvatsku pes. Ukázala poraněný obličej

Jejich tehdejší partneři netušili, jaká jiskra za jejich zády proletěla. „Jo on mi dokonce podával pití,“ zasmál se režisér. „Tak to bylo takový nevinný povídání. Pak rok nic. Mezitím jsem se podívala na všechny Vojtovy studentský filmy, trošku jsem si ho prolustrovala a maličko jsem ho začala stalkovat. A pak se mi to povedlo,“ řekla s úsměvem herečka.

Fáze s Formanem

Vojta Moravec své polovičce připomněl, že ještě než se dali dohromady, jejich počínající láska prošla zajímavým momentem, pro který on sám má speciální název. „Ještě je tam ta fáze s Formanem, to taky řekni,“ pobídl svou manželku.

„Připravovali jsme silvestrovské barování pro Českou televizi. Sháněli jsme režiséra a protože jsem už rok stalkovala Vojtu Moravce, snažila jsem se ho tam prosadit. Oni říkali, že je moc mladej a nezkušenej, že by to chtělo někoho se zkušeností s televizním záznamem. Tak jsem hned volala Vojtovi a on byl zrovna v Americe a točil dokument o Miloši Formanovi,“ odvyprávěla Sandra Nováková.

Moravec nicméně přiznal, že v tu chvíli si vymýšlel. Na jeho slovech sice něco pravdy bylo, ale důležité je, kde byla vyřčena. „Byl jsem v Hostivaři před pekárnou, měl jsem tam letět až za týden, ale tak jsem jí to řekl, viď?“ zeptal se pobaveně. Jeho manželka přitom dodnes nevěděla, jak to tehdy skutečně bylo.

„Fakt? No tak to je hustý… Aha, no nakonec to v té televizi dopadlo. Byli jsme na pracovním obědě, to byl dlouhý oběd, neměli jsme si moc co říct, byli jsme oba ze sebe nervózní. No a pak se ještě něco stalo a pak byl jeden takový večírek a od té doby jsme spolu. Já jsem ještě nebyla rozejitá,“ vysvětlila herečka.

Sex a hádky

Sandra Nováková sice tehdy stále partnera měla, její budoucí manžel už ale ne. „Řekni, co jsem řekl,“ vyzval ji. „Prostě si tam hledal pí…“ zasmála se herečka. „…chání. A našel,“ dodal s rošťáckým úsměvem Vojta Moravec, který díky své odvaze získal ženu svého života.

Manželství Moravce a Novákové je vesměs idylické, když ale dojde na hádky, pak teprve lze zpozorovat skutečný háček. Oba jsou totiž neústupní, ale trvají na tom, že tomu tak není a že neústupný je jen ten druhý. Je to pak zajímavý kolotoč.

„Já se urazím a mlčím. Protože chci náš vztah zachránit a vím, že kdybychom se hádali dál, tak to blbě dopadne,“ řekla Nováková. „Ty chceš zachránit vztah tím, že mlčíš? To se musí vyřešit. I když se ti omluvím, jsi dál uražená,“ odvětil jí manžel. „Ty se mi omluvíš? V životě ses mi neomluvil. Kdyby ses mi uměl omluvit, vůbec nedochází k těm sporům,“ doplnila herečka jako své poslední slovo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.