Kazmův trapas v televizi. Ukázal rozkrok i svůj tajný oltář s fotkami Kalousové

Kazma v 7 pádech Honzy Dědka

Po letních reprízách jsou tu opět nové rozhovory s hvězdnými hosty. Jako první po prázdninové pauze přijal pozvání k Honzovi Dědkovi a předvedl vskutku netradiční show Kamil Bartošek alias Kazma. Během rozhovoru se rozpovídal o svém filmu, prozradil, zda se zdrží v Česku a odhalil také svůj tajný oltář s fotkami bývalé přítelkyně Andrey Kalousové, které filmem vyznal lásku.

To, že u Kazmy jeden nikdy neví a překvapení je něco, co je pro něj typické, předvedl opět během pořadu 7 pádu Honzy Dědka. O první překvapení se postaral hned v úvodu, do pořadu totiž nepřišel sám. S sebou si na jeviště vzal ochranku i armádu klaunů-bubeníků a zástup krásných dívek.

„Byli jsme domluveni, že přijde s asi šesti lidmi, uznávám, překvapilo mě, když se v divadle spolu s ním objevilo možná pětadvacet lidí, které si mimochodem sám zaplatil. To, co tam předvedli, bylo pompézní. Myslím, že někteří z přítomných diváků nevěřili svým očím, zvlášť pak ti, kteří odcházeli s několika dolary, které mezi ně rozhodil,“ popsal začátek natáčení nového dílu 7 pádů Honza Dědek.

Trapas, který vykolejil i Kazmu

Pak se ale stal trapas, který vykolejil i Kazmu, oblečeného do neprodyšné černé kombinézy. Takřka neprodyšné… „Přišel jsem sem, po tom entrée, rozvalil jsem se tady na gauč a bezprostředně potom jsem zjistil, že mám díru mezi nohama a bílý trenky. Cítím se trošku líp, když to víte,“ přiznal Kazma, který po celou dobu rozhovoru pro jistotu seděl důsledně s překříženýma nohama. Pozornému divákovi ale detail neunikne.

I přes nechtěné odvětrávání se v kombinéze při třicetistupňových vedrech jistě opotil. „Muselo mu být hodně vedro, já měl tenkou košili a bylo mi neskutečné horko,“ přiznal Honza Dědek, který si pro svého hosta připravil také překvapení.

Životní láska Andrea Kalousová

Moderátor Kazmu totiž postavil před nečekanou situaci, když mu promítl fotografii z jeho soukromí, o které neměl tušení. Fotografie zachycuje „oltář“ Kazmových životních artefaktů. Říká mu „malá Wall of Fame“, kde si vystavuje věci, na které má dle svých slov „nějaké zásadní vzpomínky“.

Mezi nimi je dětská botička, ve které se učil chodit, fotografie z útlého dětství s krtečkem, ale i sbírka fotografií s jeho bývalou přítelkyní Andreou Kalousovou. „Kdes to vzal?!“ vyhrkl s nehraným překvapením Kazma. „To asi opravdu nečekal. Ale jsem novinář, mám své tajné zdroje,“ nechtěl ani naznačit Honza Dědek.

Film se stal naprostým trhákem

I Kazma ale odešel s tajemstvím. Během premiéry svého filmu ONEMANSHOW: The Movie avizoval svůj úprk ze země. „Aktuálně jsem na druhé straně planety a přiletěl jsem jen kvůli tvému natáčení, Honzo, protože se známe léta a já jsem si tvého pozvání vážil. A bezprostředně po tomto natáčení zase odlétám. Kam, to ti nemůžu říct, schovávám se tam, abych byl v soukromíčku a nechal tu věc, ať se odehraje sama,“ tvrdí Kazma s tím, že statistiky návštěvnosti svého filmu v kinech bedlivě sleduje.

Čtěte také: Z fanoušků jsou vztahoví poradci. Vraťte se k sobě, prosí Kazmu a Kalousovou

„Překonali jsme návštěvností za první víkend všechny filmy, které tady kdy byly natočeny a překonali jsme i všechny zahraniční filmy, které tu kdy byly uváděny, kromě jednoho, a to je Avengers. Ale všechny tituly jako Star Wars, Harry Potter, 50 odstínů šedi… ty všechny jsme českým filmem překonali. Není to jen moje zásluha, pracovali na tom české ruce, české hlavy.“

Kazma se dojemně vyjádřil ke svému filmovému vzkazu pro Kalousovou:

„Je to úspěch nás všech, že se takový český počin dostal do Ligy mistrů a překonal největší světové tituly, které mají rozpočty ve stamilionech dolarů. Je to úspěch pro celou Českou republiku, že takový film je v těchto žebříčkách na druhém místě. Strašně si toho vážím,“ říká Kazma, který kvůli svému filmovému debutu šprtal herectví.

Mohlo by vás zajímat: Kazma má za sebou rekordní víkend. Neodolal mu žádný český film, jen superhrdinové

„Tři měsíce jsem se učil herectví, měl jsem tři herecké kouče. Věděl jsem, že budu mít několik rolí a že herectví je v rámci toho všeho moje největší slabina. Nechtěl jsem přijít na plac a zjistit, že jsem marnej. Byla to zajímavá zkušenost,“ uznal Kazma.

Kromě Kazmy diváci v úterý 29. srpna od 21:30 na Primě uvidí také Sandru Novákovou s manželem Vojtěchem Moravcem, ředitelku obsahu skupiny Prima Lenku Hornovou a operní pěvkyni Kateřinu Kněžíkovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.