Pavel Novotný vzal na Kazmův film dceru. Dominika Mesarošová ukázala koleno

Premiéra Kazmova filmu

Bavič Kamil Bartošek, známý též jako Kazma, se rozhodl, že v Praze na Chodově uvede svůj další mystifikátorský projekt. Na filmovou premiéru ONEMANSHOW: The Movie dorazila řada slavných tváří. Nechyběl například řeporyjský starosta Pavel Novotný, který na akci vzal dceru.

Dobře naladěný Pavel Novotný vzal na Chodov dceru a bylo vidět, že oba dva se skvěle baví. Na další projekt Kamila Bartoška se všichni hodně těší, protože má jít o film, jaký svět ještě neviděl. Velké umělecké dílo si přišel osobně prohlédnout také MMA zápasník Karlos Vémola, za ním postával podnikatel Ivo Rittig.

Mezi pozvanými hosty se na slavnostní premiéře objevil také Ondřej Untermüller. Pokud vám jméno nic neříká, tak vězte, že tento mladík se snaží budovat kariéru na základě toho, že se asi na dvanáct sekund objevil v pořadu Ano, šéfe! Untermüller v legendárním díle vysvětluje, že mu o nic nejde, že si jen přišel hrát s kamením, a proto vlezl do záběru.

Na Chodov dorazila také spokojená matka Dominika Mesarošová. Ta znovu nezapřela, že modelku má pořád v sobě a na fotografy laškovně štelovala nožku, takže odhalila celé koleno. Dobře se bavili také Jakub Kohák, David Gránský či těhotná influencerka Dominika Myslivcová.

Bude to velké. Ale bude to vůbec?

„Česká kinematografie dosud nic podobného nezažila. Žádný tuzemský film v historii nezaznamenal tak vysoká čísla v předprodejích vstupenek a v počtu nasazených sálů v kinech. Čísla jsou rekordní, a už nyní je jasné, že půjde o filmovou událost, jakou naše republika ještě nezažila. Tajemství kolem celého projektu budí nevídanou pozornost. Každý to chce vidět, a každý chce být u toho první,“ uvedl k celé akci Martin Palán, majitel distribuční společnosti Bontonfilm.

Starosta a člen ODS Pavel Novotný tedy odhalil dceru. Bývalá modelka Dominika Mesarošová odhalila koleno a kluk s kamením odhalil, že tentokrát si nepřišel hrát, ale přišel si užít premiéru, za kterou stojí bavič Kazma.

A co sám velký bavič? Ten slíbil, že film opravdu bude a bude se o něm mluvit několik dnů v kuse. Tak uvidíme. O čem film je? To zatím nikdo z hostů prozradit nechce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.