Seriály a filmy

4. července 2023 21:21

Komerční sdělení

Kazma napálil novináře i slavné herce. Očekávaný film Tajný zákop je součástí projektu ONEMANSHOW

Kazma napálil českou filmovou elitu

Oficiální tisková konference ohlášená k hvězdně obsazenému válečnému filmu Tajný zákop na festivalu v Karlových Varech nabrala nečekaný směr. Slavní čeští herci Jiří Bartoška, Jiří Langmajer, Hynek Čermák, Kryštof Hádek a Ondřej Sokol se na akci neobjevili. Místo nich se k překvapení všech objevil Kazma!

Jak se ukázalo, válečný film Tajný zákop je ve skutečnosti jen součástí Kazmova utajovaného projektu. Kazma tak do svého nového filmu ONEMANSHOW: The Movie získal známé české herce, ale má to jeden háček –⁠ aniž by o tom věděli.

Jiří Langmajer, Jiří Bartoška, Hynek Čermák, Kryštof Hádek i Ondřej Sokol byli Kazmou viditelně napáleni. Kazma je navlékl do nacistických kostýmů a herci, kteří si původně mysleli, že hrají v seriózním válečném snímku, se tak stali nevědomky součástí Kazmova nového filmu.

„Oslovila nás před dvěma lety nějaká filmová produkce pro historický válečný film a měli jsme jeden natáčecí den někde za Prahou. Ten film už pak nikdy nevyšel, mysleli jsme si, že se to kvůli covidu nedokončilo. Nevím, co má tohle znamenat,” řekl jeden ze známých herců s tím, že nechce být jmenován.

Bez ohledu na pravděpodobné právní následky je jasné, že se Kazmovi opět podařilo rozvířit dění a přitáhnout ještě více pozornosti k jeho nově očekávanému filmu. Více než měsíc před premiérou tak vzniká další série otázek. Co diváci 17. srpna v českých kinech uvidí a co se stane po odvysílání filmu? To zatím můžeme jen hádat. Jedno je ale jisté –⁠ vypadá to, že bude stát za to být u toho!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.