Seriály a filmy

3. července 2023 20:00

Komerční sdělení

ONEMANSHOW: The Movie od srpna v českých kinech! Přísně utajovaný projekt vyšel na desítky milionů

Po více než půlroční odmlce se na scénu vrací provokatér Kamil Bartošek, známý jako Kazma. Internetový fenomén, jehož videa mají miliony zhlédnutí a vyvolávají kontroverzní přijetí, uvede do kin celovečerní film!

Dlouho připravovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali v nejpřísnějším utajení 4 roky, se 17. srpna 2023 dočká svého velkého odhalení v českých kinech.

Náklady na film se podle producentů vyšplhaly na 72 milionů korun a tvůrci slibují unikátní podívanou, jakou tahle země v kinech ještě nezažila.

Kazma chce zbourat česká kina

Dosud svůj největší projekt pod hlavičkou ONEMANSHOW se Kazma historicky poprvé rozhodl ukázat celé republice přímo na stříbrném plátně kin. Jeho slavné kousky a skandály trhaly na internetu miliónové rekordy v počtu zhlédnutí a ohromovaly diváky svou drzostí. Mezi jeho nejslavnější akce patří nabourání se do pořadu Prostřeno!, nastrčení falešného Jima Carreyho na galavečer Českých lvů nebo infiltrace na stadion finále MS v Rusku uvnitř kufru jednoho z výstavních vozů. Teď přichází Kazma se svou legendární ONEMANSHOW v plnohodnotném celovečerním formátu a podle svých slov se chystá zbourat česká kina.

Oficiální informace jsou minimální, není jasné, o čem film bude, a sám Kazma tvrdí, že se to diváci dozví až v kinech. Neexistují zatím žádné veřejně dohledatelné informace o obsahu, hercích, ani štábu, který film natáčel.

Film ONEMANSHOW: The Movie uvede do kin Bontonfilm. Také distributor je však smluvně vázán mlčenlivostí a ani dva měsíce před uvedením do kin nesmí detaily filmu prozradit. „Je to velkolepé, je to šílené a je to film, který změní pravidla hry celé kinematografie. Nic podobného tady ještě nikdo nikdy neudělal. Řadě lidí vyrazí dech, víc k filmu nemohu říct. Všechno se diváci dozví až 17. srpna ve všech kinech,“ uvádí v oficiálním vyjádření majitel a ředitel Bontonfilmu Martin Palán.

Podívejte se na trailer k filmu ONEMANSHOW: The Movie, který byl již odtajněn

Na čem Kazma a jeho obávaný tým pracovali déle než 4 roky, koho zase napálil a o jak velký skandál půjde tentokrát, mohou Kazmovi fanoušci pouze spekulovat. Celý projekt provázejí zvláštní bezpečnostní opatření, celovečerní podoba internetového fenoménu budí velká očekávání a má nakročeno na filmovou událost roku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.