Celebrity

24. srpna 2023 09:34

Marie Makovská

Kalousová v reakci na Kazmův film: Nevím, co by se muselo stát, abychom se k sobě vrátili

Kazma se vyjádřil ke svému filmovému vzkazu pro Andreu Kalousovou

Nejenom soutěž o milion dolarů, ale i spousta otázek. Tak skončil Kazmův film ONEMANSHOW: The Movie, který sliboval přesah do reality. Snímkem jeho tvůrce Kamil Bartošek vyslal jasný vzkaz: Andreo, jsi nejlepší holka, kterou jsem kdy poznal. S modelkou Andreou Kalousovou se ovšem rozešli už před dvěma lety. Všichni fanoušci tohoto slavného páru čekali, až se Andrea k vyznání vyjádří. Co řekla?

Tvůrce One Man Show, která začínala v jeho dřívějším pokojíčku a dnes se transformovala rovnou do rekordního bijáku, přiznal, že film je skutečně celý věnovaný Andrejce. „Někdo napíše esemesku, někdo napíše dopis, já jsem tři roky pracoval na tomhle, aby se to dostalo tam, kam má,“ přiznal Kazma pro Showtime. Trvalo několik dlouhých dnů, než se Andrea Kalousová k celému počinu vyjádřila.

Nejprve mlžila a odkazovala se na to, že film ještě neviděla. Nevěděla tedy ani o Kazmově vyznání, ani o tom, že v dějové lince filmu ji podvedl a posléze se za to snažil za každou cenu omluvit a svou chybu odčinit. „Je to dost zajímavé, nevěděla jsem o tom,“ uvedla k celé situaci Andrea Kalousová, na kterou se sesypali fanoušci Kazmy se srdceryvnými prosbami, aby mu odpustila a dala vztahu druhou šanci. Pár se přitom v roce 2021 rozcházel v dobrém, o nevěře nebyla řeč.

Premiéra filmu ONEMANSHOW: The Movie byla 17. srpna, ve středu 23. srpna už tak trochu pod nátlakem okolí vyrazila do kina i Andrea Kalousová. V pořadu Mixxxer Live na stanici Óčko reagovala na otázku, jestli je nějaká šance, aby se s Kazmou opět sblížila, poměrně nejistě: „Já nevím, co by se muselo stát, aby ano. Takhle. Je to dva roky, co nejsme spolu a každý žijeme už vlastní životy, takže jako nevím, co by se muselo stát,“ řekla. Velmi stručně a v podobném znění reagovala také ve stories na svém instagramovém profilu. Podle všeho je Andrea Kalousová momentálně single. To samé o sobě tvrdí i Kazma, o kterém ale kolují spekulace, že randí s influencerkou Marií Roseckou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.