Dokonalá příprava, vzájemný respekt a chytrá zábava. Blíží se nové díly 7 pádů Honzy Dědka

Podzimní sezóna na Primě

Během pouhých pár let se oblíbená talkshow 7 pádů Honzy Dědka zařadila k rodinnému stříbru skupiny Prima a stala se její nejsledovanější talkshow. Nové díly, nové rozhovory a zpovědi přinese Honza Dědek i letos na podzim. Každé úterý večer.

V letošním roce talkshow 7 pádů Honzy Dědka sleduje až 627 tisíc dospělých diváků, což z pořadu činí jeden z nejsledovanějších večerních programů skupiny Prima. Talkshow 7 pádů Honzy Dědka stojí na dokonalé přípravě, vzájemném respektu, důvěře, informativní hodnotě a chytré zábavě. A především na hostech, jedinečných setkáních a otevřených rozhovorech. Ty pak další miliony párů očí zhlédnou na YouTube, kde Honza Dědek se svojí talkshow kraluje už 15 let.

Obliba talkshow 7 pádů Honzy Dědka si vyžádala i tour po Česku. Honza Dědek se svými hosty navštěvuje města napříč republikou po celý rok včetně letních prázdnin. A zájem neopadá, naopak.

Letos na podzim ve Švandově divadle přivítá například Milenu Steinmasslovou, Sandru Novákovou s manželem Vojtěchem Moravcem, Martinu Pártlovou s partnerem, Štefana Margitu a další. Příležitost v pořadu dostanou opět i nejslavnější české kapely, hudebníci, zpěvačky a zpěváci, namátkou Mirai, Jelen nebo Tereza Černochová.

Premiérové díly 7 pádů Honzy Dědka sledujte od 29. srpna každé úterý ve 21.35.

Sdílejte článek
Štítky zábava Honza Dědek 7 pádů Honzy Dědka TV Prima Švandovo divadlo na Smíchově talk show

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.