Dokonalá příprava, vzájemný respekt a chytrá zábava. Blíží se nové díly 7 pádů Honzy Dědka

Podzimní sezóna na Primě

Během pouhých pár let se oblíbená talkshow 7 pádů Honzy Dědka zařadila k rodinnému stříbru skupiny Prima a stala se její nejsledovanější talkshow. Nové díly, nové rozhovory a zpovědi přinese Honza Dědek i letos na podzim. Každé úterý večer.

V letošním roce talkshow 7 pádů Honzy Dědka sleduje až 627 tisíc dospělých diváků, což z pořadu činí jeden z nejsledovanějších večerních programů skupiny Prima. Talkshow 7 pádů Honzy Dědka stojí na dokonalé přípravě, vzájemném respektu, důvěře, informativní hodnotě a chytré zábavě. A především na hostech, jedinečných setkáních a otevřených rozhovorech. Ty pak další miliony párů očí zhlédnou na YouTube, kde Honza Dědek se svojí talkshow kraluje už 15 let.

Obliba talkshow 7 pádů Honzy Dědka si vyžádala i tour po Česku. Honza Dědek se svými hosty navštěvuje města napříč republikou po celý rok včetně letních prázdnin. A zájem neopadá, naopak.

Letos na podzim ve Švandově divadle přivítá například Milenu Steinmasslovou, Sandru Novákovou s manželem Vojtěchem Moravcem, Martinu Pártlovou s partnerem, Štefana Margitu a další. Příležitost v pořadu dostanou opět i nejslavnější české kapely, hudebníci, zpěvačky a zpěváci, namátkou Mirai, Jelen nebo Tereza Černochová.

Premiérové díly 7 pádů Honzy Dědka sledujte od 29. srpna každé úterý ve 21.35.

Sdílejte článek
Štítky zábava Honza Dědek 7 pádů Honzy Dědka TV Prima Švandovo divadlo na Smíchově talk show

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.