Celebrity

18. října 2023 17:00

redakce Prima Ženy

Cyril Dobrý nabízí v seriálu kvalitní sex. Cudnějšího diváka akcí možná vyděsí

Kvalitní sex na rozloučenou - Banáni

Syn divadelního herce Karla Dobrého a návrhářky kostýmů Terezy Hrzánové Cyril (27) v černokomediálním seriálu ukazuje, že hereckého talentu rozhodně nepozbývá. V novince objeví zásilku kokainu a bude řešit i rozpadající se vztah se svojí přítelkyní. Scény, kterou musel kvůli roli vyšvihnout, by se nejeden zkušenější kolega zalekl. Podívejte se na exkluzivní ukázku, o čem je řeč.

Seriálová novinka, v níž Cyril Dobrý ztvárnil jednu z ústředních rolí, vychází z reálné kauzy, kdy bylo v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu. Tahle zatoulaná zásilka skončila ve spalovně. Ta seriálová nikoliv!

„Hlavně jde o to, že je to velmi zábavný seriál, volně na motivy skutečné události. Zábavné bylo i to, že točit pro internet je trochu volnější než točit pro televizní obrazovky, takže drog, sexu a násilí tam může být trochu víc než právě v televizi. Dále tam jsou výborné scénáře, zábavný příběh, a to mě moc baví,“ představuje projekt, který dříve než televize uvádí streamovací služba prima+, jeho režisér Vojtěch Moravec.

Osmidílná černá komedie se pyšní perfektním hereckým obsazením. Diváci se mohou těšit nejen na Cyrila Dobrého, Sandru Novákovou, Ondřeje Malého, Petru Horváthovou, Marsella Bendiga, Naďu Konvalinkovou, Josefa Cardu, Leoše Nohu a mnoho dalších. Děj se z velké části odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý). Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny.

Čtěte více zajímavostí k tématu: Žraloci na kokainu sužují Ameriku. Jsou nesmírně agresivní a závislí na drogách pašeráků

Herec Cyril Dobrý hraje v seriálu Banáni jednu z hlavních rolí a krom toho, že objeví zásilku kokainu, bude řešit i rozpadající se vztah se svojí přítelkyní. Aby si ji Cyril Dobrý coby skladník udobřil, vyzkouší to na svoji lásku s nabídkou kvalitního sexu. Co se bude dít dál? Exkluzivní ukázka napovídá, že dojde na velké věci. Scéna, kterou musel Cyril natočit, je opravdu hodně naturální a velmi věrohodná. Talentovaný představitel skladníka se ale natáčení nezalekl a akce se chopil se vším hereckým nasazením.

„Strašně mě baví hrát někoho ošklivého a snažit se být co nejhloupější, to si na tom užívám asi nejvíc. Občas se mi podařilo tvářit se tak strašně, že jsem vyděsil sám sebe,“ prozradil mimo jiné Cyril Dobrý.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.