Celebrity

18. října 2023 06:00

Zuzana Schneidewind

Sandra Nováková v novém seriálu propadne kokainu. V životě jsem závislá na rodině, říká

Nový seriál Banáni sledujte exkluzivně na prima+

Jako herečka má Sandra Nováková ráda každou výzvu. Nový komediální seriál s neotřelým námětem o nálezu kokainu mezi banány ji ale možná oslovil o něco více než ostatní. Čím? A co herečka, kterou role proměnila takřka k nepoznání, odpověděla na otázku týkající se závislostí v reálném životě?

„Jsem ráda, když můžu být pokaždé jiná v té dané roli, a musím tedy vzdát hold holkám maskérkám a kostymérkám, protože se jim to velmi povedlo a ta změna je velká. Pro herce je pak jednodušší tu postavu hrát, protože když ho maskéři změní, lépe se do dané role vžije,“ vystřihla herečka poklonu týmu ze zákulisí natáčení. Pravda je taková, že v maskérně vyladěný civilní vzhled jen tak lehce nepřijal ani její syn Mikuláš.

„Kolegové už si na mě zvykli a tolik se mě neštítí, moje dítě tedy trochu problém mělo. Když přišlo k nám na natáčení, malinko se mě bálo a nechtělo mi dávat pusu, ale můj muž mě už i objímá, takže fajn,“ podotkla Sandra Nováková na natáčení osmidílného seriálu s výmluvným názvem Banáni.

Seriál se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý).

Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny prostřednictvím plyšáčků – odměn z věrnostní akce marketu. Postupem času se ale začnou objevovat různé problémy a naprosto neuvěřitelné zápletky.

Čtěte také: „Banáni“ v Česku: Večerky nepřevezmeme. Mnozí z nás už ani neumí pořádně vietnamsky

Podle prvních reakcí si na seriál divák vytvoří závislost již od první epizody. A jaké závislosti má představitelka jedné z hlavních rolí, herečka Sandra Nováková? „Asi jsem nejvíce závislá na rodině, na mém dítěti a manželovi. Jsme opravdu takoví závisláci, bych řekla. Nedokážeme bez sebe být, a proto jsme vděčni za každou příležitost, kdy spolu můžeme třeba i pracovat,“ odpověděla Nováková.

Režie osvěžující novinky, kterou nyní můžete sledovat exkluzivně na prima+, se ujal úspěšný Vojtěch Moravec: „Jde o velmi zábavný seriál, opravdu volně natočený na motivy skutečné události. Za mne by byl hřích nezafabulovat si nad tímto námětem a neudělat nějakou zábavnou sérii. Tady se producentům a autorovi povedl vytvořit velmi zajímavý příběh s krásnými postavami a byla velká radost na tom pracovat,“ řekl Moravec, který si do role hlavní ženské postavy prosadil manželku – právě Sandru Novákovou. „Vojta vybral bezvadné typy herců. I díky tomu si myslím, že seriál bude velmi povedený,“ dodal herec Josef Carda, který se v Banánech chopil role dobráckého vedoucího supermarketu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.