Cyril Dobrý najde kokain mezi banány a v novém seriálu se začnou dít věci

Upoutávka - Pod Hladinou v květnu na prima+

Novinka vychází z reálné kauzy, kdy byl v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeven kokain za dvě miliardy korun. Co slibuje osvěžující seriál s naprosto unikátním námětem divákům a koho v něm uvidíme?

Režie očekávané osmidílné černé komedie se ujal úspěšný Vojtěch Moravec, který stál například za režií několika dílů seriálů Ohnivý kuře či Modrý kód: „Jde o velmi zábavný seriál, opravdu volně natočený na motivy skutečné události, za mne by byl hřích nezafabulovat si nad tímto námětem a neudělat nějakou zábavnou sérii. Tady se producentům a autorovi povedl vytvořit velmi zajímavý příběh s krásnými postavami a je velká radost na tom pracovat. Moc se těším na to, až bude seriál dotočený a budeme na něm pracovat ve střižně,“ uvedl Moravec, manžel herečky Sandry Novákové.

Chystaný seriál vyniká nejen vtipným scénářem, ale i perfektním hereckým obsazením. Diváci se mohou těšit na Cyrila Dobrého, Sandru Novákovou, Ondřeje Malého, Petru Horváthovou, Marsella Bendiga, Naďu Konvalinkovou, Josefa Cardu, Leoše Nohu a mnoho dalších. Banáni se poprvé představí na nové streamovací službě prima+.

V hlavních rolích Cyril Dobrý, Sandra Nováková či Ondřej Malý

Děj Banánů se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho v podání Ondřeje Malého, jenž momentálně perlí v nekorektní gangsterce Bodyguardi.

Slyšeli jste o kokainovém medvědovi? Šelma, která snědla přes 30 kilo drog, se proslavila jako Pablo EscoBear

Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny prostřednictvím plyšáků – odměn z věrnostní akce marketu. Postupem času se ale začnou objevovat různé problémy a naprosto neuvěřitelné zápletky.

Banáni budou bavit i mladší publikum

„Jsem ráda, že Prima přináší divákům seriál podle námětu, který tu ještě nebyl, a mají tak možnost sledovat něco naprosto nového. Banáni zcela jistě osloví i mladší publikum a věřím, že se opravdu pobaví,“ říká ředitelka výroby skupiny Prima Lucia Kršáková.

Čtěte také: Vojtěch Moravec se momentápně připravuje na režii nové šestidílné minisérii Na vlnách Jadranu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.