Celebrity

5. října 2023 13:23

Karolína Oehmová

Jan Bendig radí svému single bratrovi ve vztazích. Sám chystá velký krok v kariéře

Jan Bendig chystá koncert v O2 Universum - Inkognito

Začínal jako náctiletý v pěvecké soutěži, nyní se chystá vyprodat velký koncertní sál. Zpěvák Jan Bendig si na neúspěch nemůže stěžovat, ostatně ani jeho neméně úspěšný bratr Marsell. Dnes mají krásný vztah, v minulosti tomu tak ale nebylo.

Jan Bendig je známý zpěvák a jeho bratr Marsell se pomalu ale jistě také prosazuje v českém showbyznyse. Dnes jsou nerozlučná dvojka. Vždy tomu ale tak nebylo. „My jsme si jako malí kluci moc nerozuměli. Jsme od sebe pět let, takže já měl svoji partu a on zas svou. Málokdy jsem ho bral ven. Až později jsme si začali víc rozumět a dnes jsme nerozlučná dvojka. Nedokážu si představit, že bychom si den nezavolali,“ vypráví o svém vztahu s bratrem zpěvák, který se účastnil také reality show Like Haf. Samozřejmě vždy to mezi nimi růžové není a dokážou se pohádat do krve, ale třeba po měsíci se zase udobří.

Přečtěte si také: Jan Bendig ukázal, jak bydlí. Prozradil příběh fotek na zdech

Bratrovi radí i ve vztazích

Jsou nejen bratři, ale i nejlepší kamarádi, takže spolu řeší různé radosti i starosti běžného života. „Zrovna nedávno jsem mu volal a radil, co by měl dělat. Je teď single a myslí si, že tak bude do konce života, takže ho to trápí. Taková ta zoufalost člověka, kdy je sám. Já si to moc dobře pamatuji,“ vzpomíná na své osamocené chvíle Jan Bendig, kterého můžete vidět v zábavné show Inkognito, kterou vysílá Prima ve čtvrtek ve 20:15.

Podívejte se, jak si v tomto premiérovém díle Jakub Prachař dobíral kamaráda Libora Boučka:

Plánuje svůj velký koncert

Hvězda Marsella Bendiga je stále na vzestupu. Již 18. října ho můžete sledovat v minisérii černohumorné tragikomedie Banáni, uvedené ve videotéce prima+. Za jeho dosud největší úspěch v kariéře lze považovat udělení ceny Český lev za nejlepší herecký výkon ve filmu Banger. „Brečel jsem dvě a půl hodiny v kuse. Když si vzpomenu, jak jako malý měl ovladač v ruce a zkoušel si děkovnou řeč, tak je to neskutečný, že si splnil ten svůj sen,“ říká dojatý Jan Bendig, kterého největší úspěch v kariéře teprve čeká. „Šestnáctého března 2024 chystám velký koncert v O2 Universum, takže na to se moc těším. Bude to velký, tak přijďte, budu moc rád,“ vzkazuje fanouškům zpěvák.

Sdílejte článek
Štítky bratr rozhovor vztah kariéra zpěvák profese Inkognito Jan Bendig zábavná show FTV Prima koncert Marsell Bendig Banáni O2 Universum

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.