Celebrity

22. července 2023 13:30

Šarlota Chmelařová

Jan Bendig prozradil, čím ho partner poprvé zaujal. Krásu nevyhledávám, tvrdí

Jan Bendig na akci Muž roku

Jan Bendig se objevil na módní přehlídce Muž roku 2023, která se konala v hotelu Vila Lana v Praze. My jsme při této příležitosti zpěváka vyzpovídali. Co prozradil o svém vkusu, pohledu na krásu a vztahu k mužům?

Jan Bendig (29) nesměl na módní přehlídce v rámci akce Muž roku 2023 chybět. Sám zpěvák se netají svou láskou k módě a často se zajde podívat na ukázky práce známých módních návrhářů. Tentokrát byl na akci pozván jako vystupující, a tak všechy přítomné poctil svým zpěvem. Na prosluněnou událost plnou krásých mužů si oblékl černé sako a kalhoty. Ve stejné barvě doplnil i boty. Sako vynesl na holém těle, takže nechyběla trocha té rafinovanosti a sex-appealu. K tomu si vzal výrazný řetěž ve zlaté barvě a přidal sluneční brýle, i když ty se k celkovému outfitu barevně příliš nehodily.

Mohlo by vás zajímat: Jan Bendig přiznal myšlenky na sebevraždu. Vnitřní hlas ho zastavil těsně před činem

Zpěvák promluvil mimo jiné i o svém vztahu. Co ho na jeho partnerovi zaujalo jako první? „Já zrovna nejsem ten typ člověka, který kouká jako první na krásu. Samozřejmě, že mě dostal na krásu, ale nejsem ten typ, co to vyhledává,“ směje se. „Dostal mě tím, jak je spontánní a že si stojí za tím, co chce a jde si za tím tvrdě,“ chválil Bendig svého přítele Lukáše Rejmona. Dvojice spolu žije v rodinném domečku za Prahou a na to, jak to u nich vypadá, se můžete podívat zde.

Čtěte také: Marsell Bendig o dětství v ghettu: Byla to super jízda, šikanovali mě až v Anglii

Jan Bendig: Když se přede mnou někdo povyšuje, tak pro mě ten člověk okamžitě skončí.

V mezilidských vztazích se pochopitelně najdou i ty méně příjemné věci. Ne všechny charakterové vlastnosti jsou zpěvákovi sympatické. Které mu vadí? „Když se člověk s něčím pořád chlubí. Když mluví o tom, co dokázal, co všechno už má... Když se přede mnou někdo povyšuje, tak pro mě ten člověk okamžitě skončí,“ popisuje hudebník v rozhovoru pro Prima Ženy. A na jaké typy mužů by si podle Bendiga měly dávat ženy pozor? To a mnohem více se dozvíte ve videorozhovoru v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky zpěvák celebrity Jan Bendig rozhovor Muž roku 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.