Celebrity

20. září 2023 14:59

Karolína Oehmová

Poprvé před kamerou jako manželé. Brzobohatí se sešli s právníkem, Daniela bude bohatá

Daniela a Ondřej poprvé před kamerou jako manželé Brzobohatí – Inkognito (24)

Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44) se celkem brzy po zásnubách tajně vzali v Itálii. Na líbánky zaskočili do oblíbeného zábavného pořadu, kde poprvé vystoupili před kamerou jako manželé Brzobohatí.

Mediální svět se ještě nevzpamatoval z rozvodové kauzy mezi Ondřejem Brzobohatým a Taťánou Kuchařovou a už se může pyšnit další událostí, tentokrát radostné. Danielu neodradilo ani to, že se Ondřej rád převléká do dámských šatů (naopak o tom novomanželé vtipkovali) a řekla mu ano v krásné Itálii. Obřadu se zúčastnila rodina a nejbližší přátelé. Dle všeho to vypadá, že se vzdala příjmení Písařovicová a převzala manželovo jméno, tedy Brzobohatá.

Ondřej chtěl příjmení Daniely, její tatínek si to ale prý nepřál

Ondřej v zábavné show Inkognito naznačoval, že by se svého příjmení vzdal a převzal manželčino. „Nechápu, že jsi to neudělal. Proč jsi nešel do toho, že by ses jmenoval Písařovic,“ řekl nechápavě moderátor pořadu Libor Bouček. Odpovědi se nedočkal, neboť ji za něj okamžitě vystřelil známý šprýmař Jakub Prachař. „Tatínek Daniely si to nepřál,“ řekl s naprostou vážností a rozesmál tím celé studio.

Rozvodový právník jako narážka?

Láska nemusí trvat věčně a i na obloze zalité sluncem se mohou objevit mráčky či přímo bouřkové mraky. To si moc dobře uvědomuje již dvakrát rozvedený Libor Bouček, kterému manželství vyšlo až napotřetí, a proto hned jako prvního hosta pozval rozvodového právníka. Hosté následně vtipkovali, že Daniela bude nejen Brzobohatá, ale následně i díky právníkovi ve studiu bohatá (po případném rozvodu). „Mám v tom vidět souvislost, Libore? Poprvé, co jsi nás představil jako manželský pár, jsi pozval i advokáta, respektive rozvodového právníka?“ ptal se Ondřej moderátora v zábavné show Inkognito, kterou můžete sledovat ve čtvrtek v 21:35 na Primě. Jako VIP host přišla herečka Veronika Arichteva, která byla jedním z hostů na svatbě. Prozradila také, že by chtěla další dítě. Kdo ví, třeba to kamarádkám vyjde a budou vozit kočárky současně. Pro Danielu a Ondřeje by to byl první potomek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.