Celebrity

17. září 2023 20:10

Marie Makovská

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se tajně vzali. Veselka proběhla v zahraničí

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali

Stejně jako se letos zasnoubili, tak se i vzali – tedy v naprosté tajnosti. Herec a hudebník Ondřej Brzobohatý (40) a moderátorka Daniela Písařovicová (44) detaily ze svého soukromého života nesdílejí, aktuálně už se ale na veřejnost dostala informace, že veselka proběhla v rodinném kruhu v zahraničí.

„Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na IG (sociální síť Instagram, pozn. red.). A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to,“ napsal před několika měsíci Brzobohatý k fotografii z dovolené s Písařovicovou, z níž láska přímo sálá. Lidé si velmi rychle všimli prstýnku, ten už tou dobou ovšem mohla moderátorka klidně nějakou chvíli nosit.

Stejně tak nyní neznáme přesný den svatby. Zprávu o termínu sice vypustil moderátor Libor Bouček v zábavné show Inkognito, ale protože zmínil 11. listopadu 2027, je jasné, že byla falešná. Zamilovaný pár se rozhodl stvrdit svou lásku oboustranným „ano“ už letos a veselka proběhla v zahraničí v kruhu rodiny a nejbližších. První informaci o veselce přinesl magazín Showtime.

Jaké měla nevěsta šaty a v jakém duchu se velký den Ondřeje Brzobohatého a Daniely Písařovicové nesl? To zatím nevíme, ale možná se s námi o střípky z velkého dne ze samé radosti brzy podělí.

O tom, že Brzobohatý s Písařovicovou tvoří pár, se zprvu jen spekulovalo. Umělec si prošel peripetiemi týkajícími se rozvodového řízení se svou exmanželkou modelkou Taťánou Kuchařovou. Ta údajně zjistila, že vztah jejího exmanžela s moderátorkou začal ještě dříve, než by ji kdy napadlo. „Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct,“ napsala tou dobou v SMS zprávě Kuchařová redakci Showtimu.

Od té chvíle si Kuchařová i Brzobohatý zažili své, spustila se totiž pro oba nepříjemná vlna vzájemného obviňování a vysvětlování, kdo za co může. Ondřejovi však byla po celou dobu velkou oporou právě Daniela, se kterou ho, zdá se, pojí stabilní pouto plné vzájemné důvěry, které nyní zpečetili i manželstvím.

Ondřej Brzobohatý se svou exmanželkou Taťánou Kuchařovou mají momentálně vztah na bodu mrazu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.