Celebrity

26. května 2023 09:25

Josef Šťastna

Kdo vynáší do bulváru? Může za to Kuchařová, tvrdí Písařovicová. Miss to popřela

Mezi Ondřejem Brzobohatým a Taťánou Kuchařovou není dořešen církevní rozvod. Brzobohatý a jeho partnerka Daniela Písařovicová tvrdí, že intimní věci do bulváru vynáší Kuchařová. Ta to rázně popřela. Podle ní za všechno může její exmanžel.

Deník Blesk přinesl velký rozhovor s Ondřejem Brzobohatým, který vyprávěl o tom, proč se obléká do ženských šatů a proč si nechává říkat Tiffany Richbitch. Brzobohatý tvrdí, že pro bulvár promluvit musel, protože Taťána Kuchařová novinářům předala obsah církevní žaloby.

„Pokud by to byl jeden z našich právníků, tak můžou rovnou oba vrátit diplom. Zbývá tedy už jen jediný člověk – Taťána. Upřímně, tohle zjištění mi přijde nejděsivější na tom všem,“ uvedl pro Blesk Brzobohatý s tím, že má jasno o tom, kdo do bulváru vynáší. Stejný názor má i jeho partnerka Daniela Písařovicová. Ta uvedla, že má jistotu, že dokumenty citlivé povahy předala do Blesku Miss World.

„Vím, že mezi diskutujícími je řada těch, kdo chtějí věřit, že Taťána nic podobného neprovedla. Mezi námi, pokud bychom si nebyli jistí tím, že to je ona, kdo žalobu včetně fotek poskytl, hodně bychom si zahrávali. Ondřejovo obvinění, že žalobu do médií podstrčila právě Taťána, je totiž natolik závažné a likvidační, že pokud by se zakládalo na lži, napadená strana by ho za to neváhala žalovat. A to se mimochodem doteď nestalo, což vypovídá o všem,“ vysvětlila pro Blesk Písařovicová.

Není to pravda, oponuje Kuchařová

Bývalá manželka Ondry Brzobohatého, která nyní touží po anulaci církevního sňatku, ale tvrdí, že je to nesmysl. Kuchařová říká, že ona dokumenty intimní povahy do Blesku nepředala. Naopak je přesvědčená, že intimní věci na veřejnost vytáhl Ondřej.

Kuchařová tvrdí, že jí dává za pravdu také právní analýza, kterou vypracovala právnička Eva Ondřejová. Kuchařová tvrdí, že Brzobohatý musel dát souhlas, aby Blesk mohl začít o církevní žalobě psát.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Hana Gregorová

„Na základě tohoto stanoviska nezávislého právníka Ondřej musel dát souhlas, aby Blesk z církevní žaloby mohl citovat. Jinak by Blesk informace vydat nesměl. Já jsem k tomu souhlas nikdy nedala, nikdo mě nekontaktoval,“ uvedla Kuchařová v reakci, kterou rozeslala do několika mediálních domů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.