Celebrity

22. května 2023 18:50

Josef Šťastna

Jsem heterosexuál, tvrdí Brzobohatý. Písařovicová mu je oporou

Herec a hudebník Ondřej Brzobohatý (40) prožívá náročné dny. Jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová (35) ho v církevní žalobě obvinila z toho, že rád nosí dámské šaty a v ženské roli vyžadoval sex. Muzikant řekl, jak peripetie kolem jeho exmanželky vnímá jeho současná partnerka Daniela Písařovicová (44).

Taťána Kuchařová vytáhla na svého exmanžela silný kalibr. Touží po tom, aby došlo po klasickém rozvodu také k tomu církevnímu, a podala proti Brzobohatému žalobu. Její obsah se dostal do Blesku, hudebník pak bulvárnímu deníku poskytl velký rozhovor, ve kterém vysvětlil, že skutečně má rád dámské šaty, tento koníček ale prý neovlivňuje jeho sexualitu.

Čtěte také: Kuchařová se vyjádřila ke kauze s Brzobohatým. Nemám s tím nic společného, tvrdí

Brzobohatý také v rozhovoru pro Blesk uvedl, že Kuchařová jeho zálibu znala a některých večírků, kdy byl převlečený za ženu, se sama zúčastnila. Umělec ale rázně odmítl, že by hra na něžné pohlaví jakýmkoliv způsobem ovlivňovala sexuální orientaci.

„O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální,“ sdělil Brzobohatý deníku Blesk s tím, že prožil dětství obklopený divadelními kostýmy a líčidly, což v něm zřejmě vyvolalo chuť zkusit si ženskou roli. Kvůli manželce vyhledal i odborníka, který mu potvrdil heterosexualitu.

„Šel jsem tam, protože jsem jí chtěl dokázat, že má záliba v převlékání nemá nic společného s mou orientací, jak se Taťána bála. Zároveň si chtěla potvrdit, že to není dědičné,“ uvedl syn herecké legendy Radka Brzobohatého. Lékařka podle jeho slov shledala, že Ondřej není homosexuál.

Co říká Kuchařová o lásce? Podívejte se na video:

Redaktoři Blesku se Brzobohatého zeptali i na to, jak celou záležitost vnímá jeho současná partnerka Daniela Písařovicová. Ta údajně situaci nenese moc dobře.

„Také je to pro ni samozřejmě stejně nepříjemné jako pro mě. Nicméně je obrovskou podporou a vděčím jí za to, že jsem se z toho ještě psychicky nesložil. A to nefňukám, aby mě někdo litoval, je to jen holý fakt. Mám toho vážně už plné brýle. Myslím, že jen málo lidí si dokáže představit, do jaké situace mě Taťána postavila a jak složité je nad tím vším najít nadhled. Stojí za mnou ale moje rodina a nejbližší přátelé, kteří doteď jen skřípali zuby nad všemi nepravdami, které o mně Taťána doposud šířila. No, až se dozvědí tohle, možná o zuby přijdou úplně,“ sdělil muž, který si v ženském kostýmu nechává říkat Tiffany Richbitch.

Kuchařová tvrdí, že dokumenty do bulváru nevynesla

V pondělí dopoledne na rozhovor v Blesku reagovala Taťána Kuchařová. Důrazně odmítla, že by novinářům vynesla dokumenty, které mají naznačovat, že Brzobohatý má homosexuální sklony.

„Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat,“ uvedla Kuchařová na svém Instagramu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.