Celebrity

28. listopadu 2022 12:30

Josef Šťastna

Radek Brzobohatý vytváří adventní atmosféru. Hana Gregorová je na svátky připravená

Herečka Hana Gregorová (70) je známá tím, že patří mezi obrovské milovnice Vánoc. Sváteční výzdobu doma v maďarské Rajce drží až do března a na klidné prožití vánočního času z fotografie dohlíží také zesnulý Radek Brzobohatý (†79).

Hana Gregorová je úspěšnou herečkou, pyšnou maminkou syna Ondřeje Gregora Brzobohatého (39), oddanou partnerkou Ondřeje Koptíka (38) a obrovskou romantičkou, která si potrpí na to, aby se její dům na čtvrt roku zahalil do svátečního hávu. Její bydliště v Rajce se tak až do března promění ve vánoční království, které na mnoho lidí působí až kýčovitým dojmem. Herečka je však ve svém hnízdě naprosto spokojená a šťastná.

Hana Gregorová stále chodí s Ondřejem Koptíkem:

Sváteční ozdoby pokrývají každý kout jejího domu. Samozřejmostí jsou stovky světýlek, figurky vánočních skřítků, srdíčka, trpaslíci, Santovy saně před vyzdobeným krbem a koutek s rodinnými fotografiemi. Výzdoba v americkém stylu napovídá, že v domě žije excentrická herečka, která si umí sváteční čas vychutnat.

„Vánoce miluji už od dětství, tehdy ale tolik ozdob nebylo, takže teď čím jich je víc, tím víc bych si jich vystavila,“ svěřila se Gregorová slovenskému deníku Život.sk s tím, že dům zdobí postupně a je to intenzivní práce téměř na tři týdny.

Radek Brzobohatý herečce stále chybí

Hana Gregorová je po boku Ondřeje Koptíka spokojená, to ale neznamená, že by nemyslela na svého legendárního zesnulého manžela. Herečka na svém facebookovém profilu ukázala, že fotografie milovaného manžela u ní budou mít vždy významné místo. Vánočně laděný snímek Radka Brzobohatého najdete v naší galerii výše.

Radek Brzobohatý slovenské herečce chybí nejen o Vánocích, ale také v noci při usínání. „Můj muž mi chybí. Je to život, nejsem jediná, komu se to stalo. Mám ho pořád pod kůží, ale žít se musí dál. Nejvíc mi chybí, když usínám. Byli jsme zvyklí spát spolu,“ posteskla si herečka slovenskému deníku Nový čas. Citová vazba na exmanžela je možná důvodem, proč zatím nedošlo ke svatbě se zamilovaným Koptíkem. Ten přitom sám dříve připustil, že by mu manželství s milovanou Hankou vůbec nevadilo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.