Celebrity

29. července 2022 13:00

Josef Šťastna

Rozchod, nebo svatba? Nepotřebuji se s ním ukazovat, říká Gregorová o Koptíkovi

Rozešla se Gregorová s Koptíkem?

Herečka Hana Gregorová (69) ve druhé polovině srpna oslaví už 70. narozeniny. Na svůj věk ale rozhodně nevypadá. V poslední době jen kvete a začaly se objevovat spekulace, že má nového partnera, protože se rozešla s Ondřejem Koptíkem (37). Vdova po legendárním herci Radku Brzobohatém (†79) ale vše uvedla na pravou míru.

Herečka Hana Gregorová většinu času tráví na Slovensku a v Maďarsku, kde si pořídila malý domek. V Praze se objevuje výjimečně a nyní do české metropole dorazila bez partnera Ondřeje Koptíka. Začaly se ihned šířit spekulace, že se s mladým přítelem rozešla.

Když na toto téma přišla řeč v reportáži pro magazín Showtime, Hanka se začala trochu durdit, že se s Koptíkem nepotřebuje nikde předvádět. „Věděla jsem, že padne tato otázka... Není to pravda, toť vše. Nepotřebuju se ukazovat, nechci se ukazovat – a že to tak napíšou? Co mám dělat,“ vysvětlila herečka redakci Showtime s tím, že příště už svého partnera do Prahy rozhodně přiveze.

Koptík řekl, že by si svatbu s Gregorovou přál

Je ale pravda, že sympatická dvojice v minulosti čelila několika krizím. Jeden čas se opravdu zdálo, že vztah směřuje k rozchodu. Koptík ale dokázal o srdce své vyvolené zabojovat a také se změnil. Na večírky dnes chodí výjimečně a nevyhledává společnost, která by jeho křehkou duši sváděla k nepravostem. Po boku zkušené herečky se z něj stal klidný domácí typ a vztahu to jen prospělo. Když už Ondřej do společnosti vyrazí, drží se po boku své lásky.

„Žiji spokojený život. Když se ale bavíme o svatbě, nemohu ani si netroufnu mluvit za Hanku, to mi nepřísluší. Pokud jde o mě, mám z minulosti téměř dořešené nějaké finanční závazky a Hanku bych si rád vzal. Ovšem musela by chtít i ona. A já nebudu mluvit o jejím stanovisku. Kdyby ovšem chtěla, určitě budu rád a půjdu do toho,“ řekl v minulosti Koptík pro eXtra.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.