Celebrity

24. května 2023 10:43

Josef Šťastna

Hana Gregorová poslala jedovatý šíp proti Kuchařové: Miss World není značka kvality

Matka Ondřeje Brzobohatého (40) Hana Gregorová (70) už nechce mlčet. Ostře vystoupila, aby obhájila svého syna. Vdova po Radkovi Brzobohatém (†79) řekla, co si myslí o Miss World Taťáně Kuchařové (35).

Navrch huj, vespod fuj. Na klasické pořekadlo si vzpomněla Hana Gregorová, když se rozhodla, že zhodnotí chování Taťány Kuchařové. Ta totiž žene svého exmanžela před církevní soud, aby vysvětlil, jak to má se svou sexualitou a proč se obléká do ženských šatů. Podle Gregorové byl její syn zaslepen, když si s modelkou začal.

„Co vám mám na to říct. Zaprvé, můj syn není žádný hochštapler, který by si někoho bral z vypočítavosti. A za druhé – Miss World není žádná značka kvality! Na tom jsem si trvala, když si Ondřej s Kuchařovou začal. To se teď potvrdilo, na tom si stále trvám a budu trvat,“ prohlásila ostrým tónem pro deník Blesk Gregorová s tím, že se stává, že mladí lidé jsou zaslepení láskou, což se stalo i Ondrovi. Nakonec ale zjistil, koho má vedle sebe. Nyní je Brzobohatý šťastný po boku Daniely Písařovicové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Hana Gregorová

Vše je chyba Ondry, tvrdí Kuchařová

Taťána Kuchařová se zatím dál snaží svým fanouškům sdělit, že církevní žalobu do Blesku nepředala. Kdo to ale mohl být, to už nenapsala. Podle Kuchařové „špinavé prádlo“ na veřejnosti pere sám Brzobohatý.

„Žalobu jsem podala před více než půl rokem a není jediný důvod, proč bych ji měla zveřejnit právě teď, když věc nebyla dosud projednána. Přesně to ale ve výsledku udělal Ondřej, který otevřeně v Blesku komentuje osobní věci a detaily žaloby. Pokud byl žalobou konfrontován, jak tvrdí, nebylo přece nic snazšího než říct, že se jedná o soukromou věc, kterou nebude veřejně komentovat a kterou si nepřeje zveřejnit. Blesk by pak bez jeho souhlasu žalobu zveřejnit nesměl, což je právně prokazatelné, a tohle pokračovaní ‚telenovely Brzobohatý – Kuchařová‘, jak ho sám nazývá, se nikdy nemuselo veřejně odehrát,“ napsala na svůj Instagram modelka.

V pražských barech a některých bulvárních redakcí se spekuluje, že Kuchařová není nadšená z toho, že nová partnerka jejího exmanžela má být těhotná. Daniela Písařovicová na dotazy, zda bude opravdu maminkou, ale nereagovala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.