Celebrity

24. května 2023 09:51

Marie Makovská

Taťána Kuchařová si stojí za svým: Žalobu i fotky v bulváru propral Ondřej

Rozvod a spory mezi Taťánou Kuchařovou (35) a Ondřejem Brzobohatým (40) stále nejsou u konce. Anulace církevního sňatku bude nejspíš oba dva stát mnohem víc, než kdy tušili. Jakmile na veřejnost unikly intimní informace z žaloby, spustila se smršť teorií, kdo za tím stojí. A také ostré dělení společnosti na tým Ondřej a tým Taťána. Někdejší Miss World na svém Instagramu vydala už druhé prohlášení, kterým se brání. Vše, co mělo zůstat pod pokličkou, podle ní zveřejnil a v bulváru propral Brzobohatý.

V pondělí ráno se v deníku Blesk objevil rozsáhlý a velmi osobní rozhovor s umělcem Ondřejem Brzobohatým. Ten uvedl, že Blesk obdržel žalobu určenou pro církevní anulaci jeho sňatku s exmanželkou Taťánou Kuchařovou, ve které byly natolik intimní a lživé informace, že se musel začít bránit.

Mohlo by vás zajímat: Ondřej Brzobohatý vysvětlil, proč se převléká za ženu. Dohnala ho k tomu Kuchařová

Kuchařová naopak tvrdí, že pokud by chtěla Brzobohatého takto poškodit, mohla to udělat už dávno a neměla sebemenší důvod žalobu vypustit do světa. „Žalobu jsem podala před více než půl rokem a není jediný důvod, proč bych ji měla zveřejnit právě teď, když věc nebyla dosud projednána. Přesně to ale ve výsledku udělal Ondřej, který otevřeně v Blesku komentuje osobní věci a detaily žaloby. Pokud byl s žalobou konfrontován, jak tvrdí, nebylo přece nic snazšího než říct, že se jedná o soukromou věc, kterou nebude veřejně komentovat a kterou si nepřeje zveřejnit. Blesk by pak bez jeho souhlasu žalobu zveřejnit nesměl, což je právně prokazatelné, a tohle pokračovaní ‚telenovely Brzobohatý – Kuchařová‘, jak ho sám nazývá, se nikdy nemuselo veřejně odehrát,“ napsala na svůj Instagram k druhému příspěvku na toto téma.

Přečtěte si také: Miluji tebe i Tiffany Richbitch. Hana Gregorová vyjádřila synovi maximální podporu

Protože sociální síť Instagram vyžaduje přidat k textu i fotku, rozhodla se Taťána Kuchařová k prvnímu, včerejšímu vyjádření přidat plochu černé barvy. Dnešní příspěvek je už delší a je vidět, že modelka potřebovala nějaký čas na rozmyšlenou. Přidala k němu plochu šedé barvy. Jelikož kauza vyvolala ohnivé reakce a zapojilo se do ní i mnoho českých celebrit, které se zatím povětšinou staví na stranu Ondřeje Brzobohatého, je možné, že nás na profilu Taťány Kuchařové čeká ještě vícero vyjádření s tmavou plochou bez fotky. Možná dojdeme až k padesáti odstínům šedi.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.