Celebrity

13. září 2023 14:24

Karolína Oehmová

Brzobohatý si vezme Písařovicovou v listopadu. Bouček prozradil datum svatby

Termín svatby - Inkognito (23)

Na tuto zprávu všichni čekají. Teď se ji dozvědí v oblíbené zábavné show. Daniela Písařovicová (44) a Ondřej Brzobohatý (40) jsou zasnoubeni. Nyní Libor Bouček (42) veřejně prozradil termín jejich svatby!

V premiérovém díle zábavné show Inkognito budou panelisté hádat profesi zpěvačky. Ta mimo jiné zpívá se svou sestrou na svatbách. To přivedlo Danielu Písařovicovou, která je s Ondřejem Brzobohatým zasnoubená, na zajímavou myšlenku. „Já mám zásadní otázku vzhledem k tomu, že se tady bavíme o těch svatbách, jestli Ondřej bude kapelu objednávat,“ řekla krásná moderátorka.

Ondřej objednává kapelu na svatbu

V tu chvíli všichni propukli v smích. Až na Ondřeje. Ten Daniele jen opětoval překvapený pohled. Tuto chvíli využil samozřejmě Jakub Prachař (40), který si neodpustil vtipnou poznámku. „On hlavně říkal, Libore, prosím tě, dej tam kapelu 20 minutes. Já mám u nich takovou domluvu, že mi se slevičkou udělají svatbu a můžu si s nimi i zazpívat,“ pobavil fórkem Prachař.

Datum svatby propálil Libor Bouček ve studiu

Ondřej se snažil z celé situace vybruslit tím, že vůbec neví, o čem je řeč. Jenže to ví Libor, který na závěr prozradil termín této očekávané veselky. „Ten termín mám napsaný a je to 11. listopadu 2027,“ informoval nejen snoubence, ale i všechny přítomné v pořadu Inkognito, který Prima vysílá každý čtvrtek ve 21:35.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.