Celebrity

18. září 2023 17:35

Tomáš Durčák

Brzobohatý jako nevěsta. Svatební koláž novomanželů pobouřila Vignerovou i další

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali

Pondělní událost českého showbyznysu číslo jedna je jasná – Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44) oznámili, že si konečně řekli své ano. Muzikant si rovněž vystřelil ze svého drag queen koníčku, čehož využil satirik Tomáš Břínek k tvorbě trefné koláže. Vedle smíchu si však vysloužil kritiku, a to dokonce i od některých známých žen.

Potřetí čerstvě oženěný Brzobohatý si z veselky ihned vystřelil, když prozradil, jaký byl největší zádrhel zahraniční veselky v prosluněné Itálii. „Střihnout si se snoubenkou o tom, kdo z nás nakonec bude mít svatební šaty,“ konstatoval se suchým humorem sobě vlastním hudebník. Jeho komentářem se kvapně nechal inspirovat známý instagramový satirik Tomáš Břínek vystupující pod přezdívkou TMBK.

Pro svou pondělní kolážovou nadílku si vzal do parády zveřejněnou svatební fotografii Brzobohatého s Písařovicovou, na níž umně vzal jednoduché šaty Daniely a oblékl do nich i Ondřeje. Podobně jako sám novomanžel tím jasně poukázal na jeho nedávno odhalenou zálibu v převlékání se do dámských šatů a vystupování jako drag queen pod uměleckým jménem Tiffany Richbitch.

Na první pohled neškodná troška humoru však nenašla stejné pochopení a nadhled u všech komentujících. „Tohle mi přijde absolutně zbytečný…,“ vyjádřila manželka Petra Kolečka Aneta Vignerová (35) a její reakce už posbírala přes 100 lajků.

Čtěte také: Aneta Vignerová se pochlubila snímky ze svatby. O honosnost nestála, vdala se v kalhotách

Pokus o vtip neudělal příliš velký dojem ani na herečku Marii Doležalovou (36). „To je zdvojené. Vzhledem k tomu, že to Ondřej použil už jako fór sám na sebe v postu, tak tohle už je jen přihřívání polívčičky,“ zkritizovala satirika Doležalová s náznakem, že jde o laciný vtip. Řada dalších komentářů však koláž chválí – někteří rovněž podotýkají, že si v první chvíli mysleli, že jde o originální fotku. „Já myslel, že děláš koláže…,“ poznamenal ironicky ke snímku zpěvák Julián Záhorovský.

Satirická koláž už nicméně sama o sobě nasbírala téměř 40 tisíc lajků a vzhledem k tomu, že si ze své náklonnosti k dámským oděvům udělal legraci i sám ženich, pravděpodobně by se při pohledu na poslední výtvor TMBK rovněž zasmál (pokud už tak neučinil). Vignerová si ostatně za svůj komentář ihned vysloužila opětovnou palbu. „Ty máš fakt o kolečko víc,“ odepsal jí jeden z uživatelů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.