Celebrity

18. září 2023 08:08

Eliška Reiglová

Střihli jsme si, kdo bude mít šaty. Brzobohatý a Písařovicová ukázali první svatební fotky

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali

Svatba má proběhnout do roka a do dne, což Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44) rozhodně nepodcenili. V květnu se tajně zasnoubili na Maledivách a v září uspořádali tajnou svatbu v Itálii. Hudebník nyní prozradil, jak vypadalo plánování veselky. Manželé také ukázali první svatební fotky.

Libor Bouček v zábavné show Inkognito tvrdil, že hrdličky do toho praští 11. listopadu 2027, v tom se ale pletl. Po 15 měsících vztahu se Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý rozhodli pro jiný měsíc a navíc o celé čtyři roky dříve. Původně měli jet do Itálie sami, nakonec ale s nimi jeli i jejich nejbližší a o dvacítku svatebčanů bylo postaráno.

„Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení pro a proti vyklubala naše svatba s Danielou. Zjistili jsme, že evidentně nejsme první Češi, které to napadlo, a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ popsal Brzobohatý deníku Blesk.

Ženich Tiffany

Ondřej Brzobohatý nedávno přiznal svou zálibu v drag show (vystupování v kompletním převlečení za ženu) s tím, že jeho umělecké jméno je Tiffany Richbitch. Jeho alter ego se nicméně na svatbě neobjevilo. Jaké bylo největší úskalí svatby v zahraničí? „Střihnout si se snoubenkou o to, kdo z nás bude mít nakonec svatební šaty,“ zavtipkoval hudebník.

Čtěte také: Osudové ženy Brzobohatého: Odsuzovaná Indráková, zhrzená Kuchařová a milovaná Písařovicová

Na vážnější notu nicméně dodal, že plánování svatby v Itálii přece jen bylo trochu složitější a vyžadovalo pomoc i od někoho mimo samotný manželský pár. „Chtělo to větší trpělivost s místními úřady, schopného a zkušeného koordinátora, odháněče dešťových mraků, starší sestru s prořízlou italskou pusou a vše frčí jako nová Vespa.“

Daniela Písařovicová a její nyní už manžel časem rozhodně neplýtvají. Dohromady se dali teprve před 15 měsíci, jejich láska je ale evidentně silná natolik, že z ní vzešly květnové zásnuby na dovolené v Maledivách a z další plánované dovolené se nakonec stala veselka. Zřejmě i proto, že ani jeden z nich nemá důvod na cokoliv déle čekat.

„S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí, a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což sebou nese cejch někoho, kdo prohrál. Dnes můžeme s klidem v srdci nahlas říct, že Daniela to jako krásná nevěsta stihla a já se cítím jako vítěz,“ usmál se herec a hudebník.

Jídlo, pití a tradice

Na svatbách v Česku jsou tradičními pokrmy knedlíčková polévka, kterou se manželé obvykle navzájem krmí, a svíčková omáčka s masem, knedlíky a brusinkami. V Itálii by ale byla škoda nevyzkoušet spíš něco méně tradičního, proto se novomanželé a svatební hosté nechali unést na vlně tamní gastro kultury.

„V Itálii máte jednu velkou výhodu, i když jen slepě zabodnete prst do jídelního lístku, nikdy se nezklamete, protože jídlo je pro Italy svatý grál a za gastrodiletanství vás můžou úřady zbavit i svéprávnosti či občanství,“ prozradil Brzobohatý s tím, že si s nejbližšími pochutnal na risottu a rozmanitých druzích těstovin.

Čtěte také: Písařovicová poprvé o Brzobohatém v šatech: Tiffany je přátelská

Na svatbě nakonec české tradice velký prostor nedostaly, Ondřejův otec Radoslav Brzobohatý byl ale valašským patriotem a jedna věc proto při oslavách chybět nemohla. „Rozbíjení talířů a jiné české tradice nahradila volná zábava podbarvená líbezně mečivým Erosem znějícím z reproduktorů, avšak žádná pálenka světa nedokázala nahradit poctivou valašskou kořalku, které tekly litry,“ dodal hudebník.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.