Celebrity

3. června 2023 19:24

Eliška Reiglová

Aneta Vignerová se pochlubila snímky ze svatby. O honosnost nestála, vdala se v kalhotách

Scenárista Petr Kolečko (39) milostný trojúhelník vyřešil rázným způsobem. Herečka Denisa Nesvačilová (31) musí na svatební zvony zapomenout, veselku si naopak mohla naplno vychutnat modelka Aneta Vignerová (35). Ta se nyní pochlubila dosud neviděnými snímky z velkého dne, který pojala se skromností, o které vlastně vždy snila. Fotografie poskytla FTV Prima.

O pořádný šok se postaral scenárista Petr Kolečko. V polovině března si vzal za manželku matku svého syna Anetu Vignerovou. Tou dobou přitom všichni věřili, že je přítelem Denisy Nesvačilové, kvůli které dokonce odešel od rodiny. Čerstvě vdaná modelka ale krátce po veselce potvrdila, že ke sňatku skutečně došlo.

Rychlá svatba

Svatba rodičů malého Jiříka se uskutečnila na radnici a byla skutečně skromná. Ač by leckdo od modelky očekával, že na svůj velký den oblékne designové šaty od návrháře a na obřadu samotném bude přítomna řada hvězdných hostů, skutečnost je taková, že Aneta Vignerová si na podobnou pompéznost nepotrpí.

„Že to bylo takhle narychlo, je jen naše věc. A chceme si to nechat pro sebe, protože není na místě vytvářet další zla, spekulace nebo blbiny, už toho bylo dost. Každý z nás si zaslouží trochu toho klidu. A to myslím vážně. Já jsem vlastně ráda, že to bylo takhle rychlé, protože si na nějaké honosnosti díky své práci už nepotrpím,“ prozradila deníku Blesk.

Tajným a rychlým sňatkem si v podstatě splnila sen, o kterém do té doby nehovořila. „V duchu jsem si vždycky přála mít svatbu s partnerem jen pro sebe a skočit na radnici. A ono se to splnilo, aniž by člověk nějak očekával, chtěl, ty věci prostě nějak plynou v životě,“ vysvětlila žena, která nyní nosí jméno Aneta Kolečko Vignerová.

Kostým místo šatů

Nečekanou volbu outfitu uměla Aneta Vignerová vysvětlit dokonale. „Právě že jsem spoustu svatebních šatů během své kariéry vynesla a říká se, že když žena svatební šaty vynese před svatbou, tak to přináší smůlu, a tak si myslím, že by to možná přineslo smůlu. Takže jsem měla jasno, že se vdám v kalhotovém kostýmu,“ dodala.

Manželé na Fashion Weeku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.