Veronika Arichteva touží po druhém potomkovi: Nejsme staří, ale máme jistý věk

Veronika Arichteva promluvila o druhém dítěti

Herečka Veronika Arichteva (37) s manželem, režisérem Biserem Arcihtevem (46), nyní věnují veškerý svůj čas kromě práce a synka také rozsáhlé rekonstrukci domu, který koupili. Ta se po dvou letech už chýlí ke konci, rodinka se brzy nastěhuje, a tak herečka připustila, že by mohl nastat ten pravý čas na druhé miminko.

Veronika Arichteva, před svatbou Nová, se mimo jiné proslavila v několika seriálech, například ve Slunečné. Právě při natáčení jednoho ze seriálů se seznámila se svým budoucím manželem, režisérem Biserem Arichtevem. V roce 2013 se vzali a v září 2020 se jim narodil syn Luka Christo. Biser Arichtev má z předchozího vztahu syna Theodosia.

Veronika s Biserem koupili 150 let starý dům a pustili se do jeho rekonstrukce, která byla náročná a zdlouhavá, ale ne nekonečná. „Už to vypadá jako dům, jsou tam podlahy, jsou tam okna, teď se tam budou montovat koupelny, kuchyň...“ přiblížila herečka, v jaké fázi je rekonstrukce. Během září by se chtěli přestěhovat, proto se aktuálně nevyhýbá ani časté otázce na druhého potomka a připouští, že by ho chtěla, a ne zadlouho.

Zato malý Luka na otázku, zda by chtěl raději druhého pejska nebo sourozence, odpověděl ve prospěch zvířecího parťáka. „Já si myslím, že dalšího psa v tuhle chvíli určitě pořizovat nebudeme, to asi spíš to miminko,“ reagovala Veronika Arichteva. „Uvidíme, až jestli se nám fakt podaří přestěhovat a trošku se zklidníme. Tak pak bych ráda. Zase to nechci tolik odkládat, neříkám, že jsme staří, ale máme už nějaký věk. Nemyslím na to plození, to by nám šlo, ale na tu výchovu potom, protože chceme být aktivní rodiče, kteří to ještě zvládnou,“ vysvětlila.

Na focení kalendáře Psí život pro Patricii Pagáčovou s sebou měla Veronika synka Luku i psí parťačku a opravdu se nenudili. O tom se ostatně můžete přesvědčit sami na videu v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.