Celebrity

19. září 2023 12:30

David Laštovka

Hana Gregorová první dvě synovy manželky nemusela. Písařovicovou si zamilovala

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali

Herec a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý se potřetí oženil, tentokrát s půvabnou moderátorkou Danielou Písařovicovou. Jeho matka Hana Gregorová si s jeho předchozími láskami lidsky příliš nesedla. Co říká na synovu současnou manželku?

Nejvyhrocenější vztah měla Hana Gregorová s Ondřejovou první manželkou, televizní producentkou Johanou. Když si ji po pětileté známosti bral, matka byla zásadně proti. Byla přesvědčená o tom, že nastávající snacha se chce zviditelnit skrz jejich slavnou rodinu. Se svým manželem, hercem Radkem Brzobohatým, dokonce synovu svatbu ignorovali a nepřišli na ni. „Celá ta svatba byla zbytečná. K čemu? Jen proto, aby se jeho žena mohla podepisovat jako Brzobohatá? Myslíme si s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,“ sdělovala tehdy médiím.

Na druhé synově svatbě nechyběla, radostí ale nejásala

Ani Ondřejovu druhou manželku, modelku Taťánu Kuchařovou, která se mohla pyšnit korunkou nejkrásnější ženy světa za rok 2006, nepovažovala za lepší partii. Na svatbě tentokrát nechyběla, radostí ale zrovna nejásala. „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ okomentovala synovu další známost.

Čtěte také: Super postava, nebo kypré tvary? Taťána Kuchařová v plavkách rozdělila lidi na dva tábory

Taťána s Ondřejem se po třech letech randění vzali v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v pražském Strahovském klášteře 30. června 2016. Vše bylo v přísném utajení, někteří hosté se místo konání dozvěděli až v den obřadu. Média ale nakonec stejně dorazila.

Svatba byla velmi okázalá a působila, jako by se braly světové hvězdy. Ženich a nevěsta přijeli do kostela každý zvlášť limuzínami, Ondřej v nejnovějším bavoráku, Taťána v mercedesu. Oba doprovázela ochranka, která se je snažila ukrýt pod deštníky nejen kvůli dešti, ale hlavně před bulvárními fotografy.

Na Danielu Písařovicovou pěje ódy

Gregorová na svatbě nechyběla. Po jejím boku místo zesnulého manžela Radka Brzobohatého stál o 33 let mladší milenec Ondřej Koptík. „Řekla jsem, že půjdu až na synovu druhou svatbu, a to jsem dodržela. Svatbu beru jen jako formalitu, mě to ani nedojímá,“ svěřila se tehdy médiím Gregorová. Předchozí dvě manželky jí zkrátka k srdci nepřirostly...

Mohlo by vás zajímat: Kuchařová stále z hlavy exmanžela nevyhnala. O Brzobohatém vypustila ošklivá slova

Nyní to ovšem vypadá, že s Danielou Písařovicovou trefil Ondřej jackpot. Gregorová na ni pěje samé ódy. „Líbí se mi, je to velmi pěkná a moudrá žena, kultivovaná. Daniela je jeho výběr. Je šťastný, úplně kvete, co víc si máma může přát než vidět dítě šťastné,“ rozplývala se Hana Gregorová na webu Pluska.sk.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.