Celebrity

13. července 2023 18:20

redakce Prima Ženy

Super postava, nebo kypré tvary? Taťána Kuchařová v plavkách rozdělila lidi na dva tábory

Kuchařová k rozvodu s Brzobohatým

Zatímco si většina celebrit užívala filmového festivalu v Karlových Varech, Instagram Taťány Kuchařové (35) zaplavily fotky z dovolené na řeckém ostrově Lefkada. Nemálo z nich ukazuje tělo modelky v plavkách, které si ovšem kromě pochvalných komentářů vysloužilo i několik nepěkných výtek.

Jméno Taťána Kuchařová v posledních měsících rezonovalo především kvůli rozvodovým potyčkám s jejím exmanželem Ondřejem Brzobohatým (40). Tyto vody jsou sice aktuálně klidné, přesto to ve vláknech komentářů pod příspěvky modelky stále vře.

Přečtěte si také: Ondřej Brzobohatý podává na Kuchařovou žalobu. Informoval o tom na sociálních sítích

Její fotky v plavkách dokonce rozdělily lidi na dva tábory. Jedni tvrdí, že je její postava dokonalá a vypadá zdravě, jiní mají pocit, že nekoresponduje s ideálem modelek. „Proporce modelky si tedy představuji jinak,“ napsala jedna ze sledujících. „Už to není, co to bývalo,“ přitakala další.

Nutno říct, že podobné poznámky, obzvlášť od žen adresované ženám, jsou označovány za nepříjemný body shaming, jak poznamenali i někteří komentující. Bohužel hodnotit něčí postavu na sociálních sítích takzvaně od stolu je snadné, často se ale zapomíná na to, že ideál krásy je pro každého jiný.

V případě nehezkých komentářů na účet Taťány Kuchařové je navíc velmi pravděpodobné, že nepramení ani tak z její postavy, která se rozhodně nedá považovat za nikterak oplácanou, ale spíš z nenávisti, kterou na ni někteří lidé směřují kvůli církevní žalobě podané na Ondřeje Brzobohatého. Tak či tak to vypadá, že si Taťána z hejtů nic nedělá a sdílí své plavkové radovánky vesele dál.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.