Celebrity

2. června 2023 10:06

Josef Šťastna

Hana Gregorová na mojí bývalé manželce pořád řešila prsa, přiznal Koptík

Hana Gregorová a Ondřej Koptík

Když si herečka Hana Gregorová (70) začala románek s Ondřejem Koptíkem (38), tak různí moralisté předpovídali, že vztah nemá šanci vydržet ani rok. Jenže nyní je vidět, že láska umí vyvolat opravdu velké zázraky. Koptík po letech přiznal, proč Hanka pořád měla potřebu zkoumat jeho bývalou manželku Pavlínu.

Přečkali velké krize a dnes tvoří stabilní partnerskou dvojici. Ondra Koptík šel hodně do sebe a po boku Gregorové ušel obrovský kus cesty. Dnes se prostořeký Ondra drží dál od zájmu novinářů a rozhovory poskytuje opravdu výjimečně. Gregorová si nepřála, aby o jejich lásce do světa vytruboval nějaké detaily. Tato taktika jejich vztahu svědčí, dnes mají poměrně klidný a hlavně spokojený život. Velitelkou je ale doma rozhodně zkušená herečka.

„Když jsem Hanku poznal, tak mě okouzlila svou osobností. Neskutečným charismatem, sečtělostí, inteligencí, ženskostí. Dnes vím, že Hanka je parťák do nepohody. O všem se s Hankou bavíme a já říkám, že je velitelka. Je to ale myšleno tak, že síla jejích argumentů, které mají logiku, je trefná a pravdivá,“ vyznal se Koptík v rozhovoru pro web ŽivotvČesku.cz. Z každého jeho slova je cítit, že Hanku velmi miluje, ctí a respektuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Hana Gregorová

Koptík už v minulosti ženatý byl. Po svém boku měl nádhernou blondýnu Pavlínu. Manželství ale nevydrželo. Na rozchod musí být dva, ale Koptík v minulosti připustil, že on sám udělal řadu chyb.

O tom, že Koptík měl po svém boku opravdu pořádnou „samici“, věděla moc dobře i Gregorová. Ta si nebyla jistá, zda nebude mít její mladý partner jednou chuť se k exmanželce vrátit. Zejména pořád řešila, že mladá dáma má opravdu výstavní dekolt, který nejde přehlédnout.

„Má silikony od doktora Měšťáka, což Hanku dost štvalo. Jakmile se to dozvěděla, neustále koukala na její facebookový profil,“ uvedl Koptík pro bulvární web expres.cz s tím, že Hanka ale žárlit rozhodně nemusí. Pohledný mladý muž, která má za sebou i těžké drogové období, naznačil, že by si uměl představit i další svatbu. K oltáři by klidně vdovu po Radkovi Brzobohatém dovedl. Musí ale chtít sama herečka.

„Pokud jde o mě, mám z minulosti téměř dořešené nějaké finanční závazky a Hanku bych si rád vzal. Ovšem musela by chtít i ona. A já nebudu mluvit o jejím stanovisku. Kdyby ovšem chtěla, určitě budu rád a půjdu do toho,“ uvedl Koptík v minulosti pro deník Blesk.

Sdílejte článek
Štítky láska ňadra vztah herec Hana Gregorová Radek Brzobohatý Ondřej Koptík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.